Fehér színű bikiniben nem fog átlátszódni semmi, ha vizes lesz? Képpel
Figyelt kérdés
Tehát nem fog átlátszódni se a mellbimbó, se a "tevepata"?
Ilyet szeretnék:
illetve inkább ilyet, csak ez félek hogy lecsúszik: [link]
alsórész:
vagy: [link]
2014. jún. 19. 10:05
1/6 anonim válasza:
vegyél helyette szmokingot, az nem csúszik le!
És inkább feketét.
2/6 anonim válasza:
A lecsúszástúl jogosan félsz, de átlátszódni nem fog. Nekem a második verzióm van fehér/narancssárga csíkos verzióban és abszolúte nem látszik át.
3/6 anonim válasza:
ha dupla anyagú nem fog (általában azok), nekem van egy rétegű is fehérben és nem látszik át semmi, de láttam már olyat ami átlátszik. ha dupla tuti nem fog.
4/6 anonim válasza:
A fölső szerintem nem, de az alsótól már kicsit félnék. Meg amúgy is, pillanatok alatt koszos lesz. :/
5/6 anonim válasza:
Ha megfelelő méretet veszel nem fog lecsuszni,mindenképp üzletben vedd meg és próbáld fel.(ha kell ugrálj benne,tudom viccesen,de ha ettöl nem csuszik le akkor semmitöl nem fog)
A jobb fajta bikinik nem látszanak át.Ne aggódj emiatt.
Nem csak Neked lesz/lenne fehér bikinid :)
6/6 anonim válasza:
Elözö vagyok a *hangzik lemaradt
plusz még annyi hogy a felsö részébe legyen szivacs,különben a bimbód át fog látszani :) (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!