Bikiniben a városban?
Figyelt kérdés
Nyáron rengeteg lányt látok bikiniben sétálni a városban (nem bikini felső + rövidnaci, hanem csak bikini), ülni a fagyizóban, bemenni a boltokba.
Tudom, hogy nincs közöm hozzá, más mit csinál, de máshol is látni ilyet?
2013. máj. 8. 19:14
1/11 anonim válasza:
nem derült ki melyik város. IQ nuku.
2/11 A kérdező kommentje:
Teljesen lényegtelen, hogy melyik város.
Egyébként egy kisvárosról van szó.
A kérdés arra irányult, más városokban is tapasztani ilyet, vagy csak felénk.
2013. máj. 8. 19:19
3/11 anonim válasza:
Hát én még strandon kívül nem találkoztam sehol ilyennel :) /Szeged
4/11 anonim válasza:
Én a fővárosban szoktam látni férfiakat, fecske fürdőgatyában bicajozni....
5/11 anonim válasza:
Ahol van tengerpart ott gyakori... máshol nem szokás az ilyesmi.
6/11 anonim válasza:
Várostól függ nagyban. Debrecenben még sosem láttam ilyet, ellentétben Siófokon igen.
7/11 A kérdező kommentje:
Kisvárosban lakom, a tengerpart azért pár országgal arrébb van.
Nyár közepén napi szinten látni lányokat bikiniben, sőt néha mezítláb flangálni jó messze a strandtól a városban.
Nem ritkán idősebb hölgyeket (50-60 év körül) szintén bikiben. Lehet, én vagyok prűd, de így már nem mutatkoznék...
2013. máj. 8. 19:57
8/11 anonim válasza:
Nem jellemző, legalábbis itt Budapesten nem. Vicces is lenne bikiniben bkv-zni :D
9/11 anonim válasza:
Áruld már el hol laksz mert ilyen Magyarországon tuti nincs, itt ahol már egy miniszoknya miatt is legszívesebben felakasztanák az embert. Rövidebb topot meg egyszer vettem fel életemben és egy öreg néni le akarta tépni rólam merthogy ha krva vagyok minek ez rám. Vicces volt. Pedig nadrág hosszú volt rajtam. Most így el nem tudom képzelni hogy bárhol is eltűrjék bikiniben az embereket, lehetetlen.
10/11 anonim válasza:
A Balaton és a Velencei tó körüli településeken, városban láttam ilyet eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!