Hogy legyek nőies?
3 hónapja szültem, és terhesség alatt felszedtem 30 kg-t, de szerencsére már lement 20 kg. De így is van rajtam 10 kg felesleg, de még nem merek annyira tornázni, mert császárom volt. Szoktam biciklizni, meg guggolni. De nem tudom hogy öltözködjek, hogy csinos és nőies legyek, és persze hogy a páromnak is úgymond jobb legyek.
Sajnos kicsi vagyok 163 cm és ehhez jön 60 kg :(
Szia
Szerintem így sem vagy kövér, főleg hogy nem olyan rég szültél. :) Valóban ne erőltesd még túl magad, első az egészség. Vannak olyan szabású ruhák, amik kihangsúlyozzák az előnyös részeket, mást pedig takarnak. Nyáron jók pl. az egyberuhák. Jó lehet pl. a mell alatt szabott stílus, ha hasban és csípőben erősebb vagy, akkor inkább a mell részen legyen díszítés, akár egy hangsúlyosabb nyaklánccal is odavonhatod a figyelmet. Ha vékony a derekad, akkor hangsúlyozd azt egy övvel. Ha fenékben erősebb vagy, akkor válassz kicsit hosszabb felsőket, blúzokat. ;)
Szia. :)
Gondoltam már én is a hosszabb felsőkre, de a csípőm kicsit szélesebb, így annyira nem áll jól. Derekam szerencsére nem vészes, és a hasam sem nagy. Combommal nem vagyok megelégedve, meg a csípő, és emiatt nem tudok olyan jól felöltözni. :(
Hangsúlyozd a derekad.
De ha ő ( [link] ) felvesz ilyen cuccokat, irány a leárazás és szerezz be pár csinos darabot. Én nagyon szeretem az F&F-et, viszont most a H&M-ben is olcsóság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!