Hogy legyek ugy nőies és szép ha vaskos a combom? Jo alakom lenne de rovid a labam es vaskos a combom es ez rontja az aranyt. Miket horjak mit csinaljak?
Leírhatnád az arányaidat (centiben és ne csak a combot), hogy lássuk, hogy csak a te szemed káprázik, vagy valóban "problémás" az alkatod!
Utána lehet csak ruhaajánlatot adni.
Miert lenne csunya?
Nekem eleve nem tetszenek a palcika,hoszzucombu csajok,a tomzsinek is lehet jo formaja.
Menj el ruhaüzletekbe és minden féléből (nadrág, szoknya, ruha, stb.) próbálj fel minél több fajtát, fazont.
Akkor biztosan kiderül, hogy mik állnak neked a legjobban.
Szerintem így nem lehet tanácsot adni, mert senki sem egyforma, és minden ruha máshogy áll mindenkin, attól függetlenül, hogy esetleg vannak azonos vonások a testalkatukban.
De a tükör nem hazudik :) Ha egyedül nem tudod eldönteni, akkor kérj meg valaki, hogy menjen el veled (anyukád, barátnők, testvér).
Nekem is vastag a combom, mégis remekül áll a térdig érő (pedig még nagyon alacsony is vagyok).
Ezért is kértem volna több adatot tőled az 1-es válaszban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!