Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy legyen szép hajam? Mit...

Hogy legyen szép hajam? Mit csináljak még?

Figyelt kérdés

Sajnos tönkretettem a hajamat. Régen is nagyon száraz volt, és mivel nem volt sok önbizalmam miatta, egy csomót vasaltam, és egyre sűrűbben mostam.

Most ott tartok, hogy nagyon száraz, és közben meg kétnaponta kell mosnom.

Próbáltam tejes balzsamot, száraz hajra való balzsamot, kókuszos balzsamot.

Már kétszer alkalmaztunk tojásos-olajos pakolást. Egyszeráen nem tudom, mit kellene még tennem.

A fodrászt megkérdeztem, Ő nem tudott mit tanácsolni, csak, hogy kérdezzem meg fodrászkellékesnél.

Irigylem a lányokat, akiknek gyönyörű hajaik vannak- Ráadásul kapom rá a megjegyzést, hogy olyan, mint a drót.

Komolyan, csúnyának érzem magamat.

Ha hajszárítózom hatalmas, és olyan egyenes/hullámos között, ha magától szárad, akkor meg göndör, és lelapul.

Már komolyan azon gondolkodom, hogy le kellene vágatnom....mi a megoldás?:(

2014. febr. 18. 23:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Tényleg le kell vágatnod, hajad a hajad mélyen sérült, és nem segít rajta mindenféle vicik-vacak, amit rákensz. Vágass le minden töredezett részt, és ha túl dús a hajad, ritkíttasd meg. A hajad meg azért zsíros, mert túl gyakran mosod. Szóval: vágasd le a hajad, mosd hetente maximum kétszer, egyfajta samponnal és balzsammal. Használhatsz egy hónapban egyszer hajpakolást, fél órára. Ha azt akarod hogy a hajad egyenes legyen, ne vasald hanem nagy körkefével szárítsd be. Használj hajvégápoló olajat, és hővédő sprayt szárítás előtt.

Egy fodrász

2014. febr. 18. 23:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Vágasd le! Ezen már semmi nem segít. Képet tudnál mutatni? Amúgy én is vasalom, és semmi baja, inkább pont, hogy jót tett neki, vagy én nem tudom, de mindenesetre gyorsan nö és nagyon szép dús / fényes. Mennyi ideig vasaltad, s hány fokon?
2014. febr. 18. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!