Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 80 db elég a hajamhoz, hogy...

80 db elég a hajamhoz, hogy dús legyen és szép?

Figyelt kérdés

póthajat rakatok fel hőillesztéssel a fordrászom azt mondta 80 db elég. A hajam váll alattig ér kicsivel és olyan közepesen de dús,barna.

Mell alattig fog érni.

2013. nov. 11. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:

80 db? biztos?

én 120 alatt még igényeset nem láttam, főleg, hogy rövid a hajad és azt írod dús, tehát minél több kellene bele, hogy természetesnek hasson. Szerintem jobb lenne, ha megkérdeznél egy másik fodrászt is, mert hiteles tanácsot neten keresztül adni lehetetlen. Én azt tudom elképzelni, hogy vagy nem ért a fodrászod a dolgokhoz vagy csak ennyit tud beszerezni és rád akarja sózni. Mindenképpen menj be egy másik fodrászhoz is.

2013. nov. 11. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 85 volt felrakva és szép lett.
2013. nov. 11. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Hoztam neked egy példát.

[link]

125-130 tinccsel lett feltéve és még szerintem így sem dús és így sem annyira természetes hatású. Képzeld el 130 helyett 80 tinccsel....

2013. nov. 11. 21:20
 4/4 Erika.Kelemen válasza:
80 az tényleg kevésnek tűnik, nem lesz természetes a hatás az biztos. Szerintem azt a fodrászodnak is tudnia kellene: Nekem is volt hőillesztéssel hosszabbítva a hajam ami 16ezer volt ami 160 tincset jelent (100/db). Az természetes és dús hatású volt. 2 hónapja szedettem le, most varratva van fent hajam. Mindenképpen beszélj másik fodrásszal is, hogy Ő mit gondol, mert így látatlanba nem lehet jó tanácsot adni! Ha kell egy jó és lelkiismeretesen dolgozó fodrász, aki tanácsot ad, akkor szólj és privátban megadom a saját fodrászom elérhetőségét! Csak ajánlani tudom! Kérdezd meg, az nem kerül semmibe! :)
2013. nov. 23. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!