Hogy ilyen szép az ázsiai lányok haja?
Most komolyan! SEMMI extrát nem mutattál.
Rengeteg embernek van ilyen haja Dél-Koreán kívül is (ha már az SNSD-s lányokat linkelted).
Persze, mert akinek nem szép a haja, nem nyomja fel az internetre. :)
Az énekeseknek, színészeknek persze, hogy szép a haja, hisz egész kis csapat dolgozik rajtuk.
De jártál te már Ázsiában?
Mert én igen. NEM MINDENKINEK SZÉP a haja. Kb. ugyanolyan arányban láthatsz kevésbé szép, sőt ronda sérókat, mint itthon.
És nincs olyan se, hogy "tipikus" ázsiai haj. Arrafelé is óriási a változatosság.
Van, akinek vékony szálú, egyenes és koromfekete.
Másnak vastag szálú, iszonyat dús és hullámos (és nem fekete, hanem a barna egy árnyalata).
Van, akinek kezelhetetlen drótszerű haja van.
...stb.
Csak nézz bele ebbe a cikkbe:
Olvastam, hogy Japánban a legtöbb ember pl.minden nap mossa.
De amúgy na igen..szerintem is nagyon soknak lehet gyönyörű haja, de tényleg csak sztárokat linkeltél és épp ezért szép a hajuk mert nagyon sokat kell foglalkozniuk a külsejükkel amiben elég sok drága segítséget kapnak:D És előttem lévő..nagyon irigyellek , hogy voltál ázsiába ah:|||
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!