A hullámos/göndör hajamhoz milyen hajápolót használjak, hogy szép csillogós, fényesek legyenek a tincseim?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 11:29
1/3 anonim válasza:
disznózsír
vagy hajhabbal hullámosítsd
vagy tegyél rá hajfényt
vagy tegyél rá hajpakolás olívaolajból + avokádóból / banánból + tojásból
vagy tegyél rá olívaolajat, csavard be a fejed, hagyd rajta pár órát, mosd le és mosd meg rendesen
2/3 anonim válasza:
én melegvízzel higított baba testápolóval kentem be a hajamat. Használtam már mindenféle pakolást, de ez a baba testápolós dolog nagyon bevált.
Olyan selymes, fényes lett tőle a hajam és hidratálta is remekül.
Felkenem, pl. délután majd este hajat mosok és lemosom.
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen a hajam és én is szinte már mindent kipróbáltam, hogy szép fényes legyen, de az az igazság, hogy nem sok minden vált be. Talán a hajolaj a legjobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!