Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan legyen szép tiszta az...

Hogyan legyen szép tiszta az arcom?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok,elég zsíros a bőröm használtam már különböző szereket,voltam bőrgyógyásznál de igazából semmi sem segített..tele vagyok mitaszerekkel:S nem tudnátok segíteni,hogy mit tegyek ennek érdekében,hogy ne legyen ennyi mitaszerem? esetleg valami házilag elkészíthető krémek? mondjatok módszereket amik nektek beváltak:)
2013. okt. 13. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem az élesztőpakolás vált be.

[link]

Illetve egy nap többször is megmosom az arcom,langyos csapvízzel,úgy 5x-6x. Minden este lemosom arclemosó tonikkal,illetve reggelente használok bőrradírt,de nem maszkként!

Az élesztőpakolást én egy héten kétszer szoktam használni.

Illetve a hajam itthon el szoktam csatolni,mert amúgy a rufrum szinte teljes egészében takarja a homlokom,és nagyon befülled alatta a bőröm.

Pluszba egy héten egyszer,max. kétszer szoktam frissen facsart citromlével bekenni az arcom,de lehet,hogy a Te bőröd nem bírja,csípni fogja,kipirosodik tőle,akkor inkább ne alkalmazd!

2013. okt. 13. 10:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönööm!:))
2013. okt. 13. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éves vagyok és még mindig ilyen a bőröm... :/ Az a legjobb, ha 2 havonta elmész kitisztíttatni kozmetikussal. Nemrég akadtam rá egy krémre, ami viszont jobban bevált, mint eddig bármi. Nem tudom, hogy otthon lehet-e kapni, mert Ausztriában élek, de az a neve, hogy Florena éjszakai krém vegyes bőrtípusra, és zöld tea kivonat meg rizspúder van benne. Amióta ezt használom, sokkal szebb a bőröm :) Keress rá, hátha otthon is kapható.
2013. okt. 13. 12:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Találtam egy oldalt ahol fennt van:) köszönöm :)
2013. okt. 13. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
tejtermék és gluténmentesség, d-vitamin
2013. okt. 14. 01:35
 6/8 A kérdező kommentje:
rendben:)
2013. okt. 16. 11:18
 7/8 anonim válasza:
nekem is ez volt a proglémám de aztán kiprobáltam az yves rocher-től a pure sistem arclemosot és krémet.Ezt este kell használni mind2.nekem bevált és 1 honap használata után eltünt minden pattanás meg miteszer az arcomrol.
2013. nov. 14. 14:26
 8/8 anonim válasza:
Nem kötekedésből , de az nem miteszer?
2015. dec. 9. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!