Lányok, ti mivel epiláljátok a hónaljotokat, hogy szép és sima legyen?
Ő, epilálni epilátorral szoktam:D borotválni meg borotvával:D
A hónaljamat egyébként epilálom (epilátorral..). Így szép sima lesz.
Sokáig borotváltam, én is úgy jártam, mint te.
Aztán tavaly elkezdtem epilálni. Első alkalommal nagyon fájt, még a könnyem is kicsordult, és picit vérzett. Igazából nem csodálkoztam, évekig borotváltam, szóval jó erős szőröm volt. Aztán kb. 2 hétig full sima volt a hónaljam, utána is csak kis pihék voltak, ahogy nőttek vissza. Ami zavart, meg feltűnőbb volt, azt szemöldökcsipesszel kiszedtem, és csak 3-3,5 hetente epiláltam nyáron.
Sokkal jobb, mint a borotva. Az első 2 alkalommal fájt, és sokáig tartott, de azóta egyre gyorsabban meg van, és nem is fáj már annyira. Érzékeny, de nem fáj, és nem gyullad be tőle a szőrtüszőm.
Ha epilálni akarsz, azt javaslom, olyan időpontot válassz hozzá, amikor már nem mész aznap sehová. Mosd meg a hónaljad, töröld szárazra, és epiláld le. Pár órán keresztül ne érjen hozzá víz, és napfény. És dezodort se használj aznap, csak másnap. Így csökkentheted a szőrtüszőgyulladás esélyét.
Legjobb módszer a gyanta, veszel meleggyantát, leszeded vele, sima sokáig utána.
Én nem szeretek mondjuk ezzel vacakolni, úgy sem lesi senki az ember hónalját, szóval nekem megfelel a borotválás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!