Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek nőies?

Hogyan legyek nőies?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, hogy hogyan legyek nőies. 13 éves vagyok és egyik fiú se mondta nekem soha hogy de szép vagy, vagy valami ilyesmi. Tudtok adni tanácsokat, hogy öltözködésben, belsőleg vagy külsőleg hogyan változzak meg, vagy mit csináljak? Szeretném ha valamelyik fiú érdeklődne irántam.

2014. márc. 16. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem 13 évesen nem éppen szükséges hogy érdeklődjenek irántad..de ha már ez a helyzet akkor meg szerintem kedveljenek olyannak amilyen vagy és ne változtass csak azért hogy érdeklődjenek
2014. márc. 16. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
13 évesen nem csoda ha nem érdeklődnek, a fiúk még gyerek szinten vannak ilyen korban, nem csajozós szinten. Egyébként meg legyél önmagad, öltözz ahogy szeretnél, viselkedj természetesen. 13 évesen hiába öltöznél szexi nőnek, max nevetséges lennél tőle, hiszen még te is csak gyerek vagy.
2014. márc. 16. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:

pontosan,ha 13 évesen nagyon nőisesen akarsz öltözködni csak nevetséges leszel,vehetsz fel szexi ruhát meg magassarkút,de ha nem tudod viselni akkor csak gáz lesz

öltözködhetsz csinosan,de úgy hogy az a kordonak megfelelő legyen,és pasik miatt soha nem változz meg,abban nincs semmi jó ha valaki olyan miatt szeret ami valójában nem is te vagy

2014. márc. 16. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. márc. 17. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!