Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek nőies? Milyen...

Hogyan legyek nőies? Milyen ruhákat vegyek?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok.Mikor még középsulis voltam nőiesen öltözködtem,sok ruhám volt, de utánna olyan 20 éves koromtól már inkább unalmas, sokszor slampos vagyok sajnos.Közrejátszik az is, hogy a párommal már együtt élek sokszor nem jut idő magamra, vagy nincs pénz, hogy vegyek pár új göncöt.Azt veszem észre, hogy a körülöttem minden nő csinosan van öltözve én meg....Miket vegyek szerintetek, hogy felújíthassam a ruhatáram.Amik vannak és újak:4-5 színes basic felső,1 fehér, 1 fekete sima poló, 1 sima sötétebb skinny farmer,1 másik egyenes vonalú farmer,farmerkabátok(blézer), 1 fehér térdig érő csipkés lenvászony szoknya, 1 fehér szandál, bézs lapos papucs, fekete vékony kardigán gombos, szürke kötött téli boleró.Vannak még ruháim, de marhára unom már őket kb 6-7 évesek.A testalakatom átlagos,163 centis vagyok és 60 kiló.Nem vagyok se kövér se sovány, van mellem, széles csípőm és dundibb combjaim, de a hasam pl lapos.

2013. júl. 19. 07:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
a nőiességnek nincs sok köze a ruhákhoz ,itt szokott eltévedni a világ,az meg hogy kinek mi a csinos relatív
2013. júl. 19. 08:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy milyen nőies ruhákat vegyek.
2013. júl. 19. 08:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mi áll jól neked. Meg hogy milyenek vannak most. Küldj pár képet, hogy kb milyen a stílusod most.
2013. júl. 19. 09:29
 4/9 ívy1 ***** válasza:
Mivel nem vagy magas próbálj olyat hordani,ami optikailag nyújt. Azt írtad a combod teltebb,a vádlid milyen? Ajánlanám a cicanadrágot,de csak sötét színűt vagy fehéret és hozzá olyan cipőt vagy papucsot ami magasabb,persze csak akkor ha kényelmes.Felülre szűkebb tunikák,ingek,póló ruhák,ezek kiemelik a cicidet is.
2013. júl. 19. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:

"a nőiességnek nincs sok köze a ruhákhoz"

Már hogyne lenne?! A nőiesség belülről fakad az igaz, de éppen ezért kihat mindenre, többek közt a külső megjelenésre is.

A kérdezőnek: szerezz be még pár új szoknyát/egyberuhát (akár rövidebbeket is). Ezek nagyon jól fognak állni neked, mert a leírásod alapján szép, nőies alakod lehet.

Viseld őket akár hétköznap is, s meglásd elcsábítod a párodat is ismét. :)

22/f

2013. júl. 19. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Szoknyák, blúzok, ruhák magassarkú cipők, kereshetsz hozzájuk kiegészítőket (vagy akár te magad is készíthetsz), és ezekkel könnyen feldobhatod az unalmas ruhákat. Vannak alapdarabok, amik sose mennek ki a divatból, és szerintem nagyon nőiesek is, például a ballonkabát vagy a ceruzaszoknya.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 21. 17:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Ma vettem két csinos felsőt.Az egyik tört fehér lenge anyagú a másik halvány virágmintás rózsaszín.Valamint sikerült egy jó kis térdig érő enyhén fodros szoknyát is venni.Páromnak is tetszenek :).Vettem karperecet is és nyakláncot kiegészítőnek.A Tesco ruha részlegén az F&F es cuccok nagyon levannak árazva így kihasználtam, legalább nem kínai gagyi feliratos dolgokat vettem, hanem olcsón igényesebb darabokat amiket tudok kombinálni.Majd szeretnék még venni ezt azt, de most ennyire futotta.:)
2013. júl. 21. 23:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!:)
2013. júl. 21. 23:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Ballonkabátot tavaly ősz óta venni akarok, de eddig nem találtam olyat ami megfelelő lenne, de vadászok még rá.Sportos dzsekijeim vannak, de unom ezt a stílust ha egyáltalán annak lehet nevezni :D.Blúzokat is akarok még venni.Magassarkúm és telitalpú papucsom cipőm van de régiek, ideje lenne venni 1-2 őt abból is.
2013. júl. 22. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!