Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen alakkal milyen ruhákat...

Ilyen alakkal milyen ruhákat vegyek fel?

Figyelt kérdés
Nagy melleim vannak, amik kicsit lógnak, de amúgy nagyon vékony vagyok. Egy kicsit husosabbnak szeretnék tűnni, vagy olyan felsőt felvenni ami eltakarja a cicijeimet, hogy jóval kisebbnek tűnjenek... És nagyon magas vagyok, piszkafalábaim vannak...
2013. máj. 7. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Kerüld a kivágott felsőket és a garbókat, felülre viselj inkább kör-nyakkivágású, sötétebb színű felsőket. Lentre nyugodtan hordj fodros, színes, hosszú szoknyákat, nadrágból is inkább olyat válassz, ami nem feszül végig a lábadra, hanem egyenesszárú.
2013. máj. 7. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló melleim lehetnek, mint neked; engem is mindig zavart, hogy ekkorák, szerettem volna ha kisebbnek tűnnek. Nemrég vettem a Triumph-nál kisebbítő melltartót, nekem nagyon tetszik, tényleg kisebbnek mutatja a melleket, és kényelmes is. Sajnos elég drága, de megérte rá beruháznom! :) Hátha neked is segít!
2013. máj. 8. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérünk rólad egy pucér képet és megpróbálunk ruhákról fotókat linkelni, hogy melyik állna jól.
2013. máj. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!