Szerintetek már kéne toppot hordanom?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és én szeretnék toppot hordani, de édesanyám azt mondja ráér még...Az osztálytársaim közül mindenki hord és én már cikinek érzem, hogy nekem nincs.Hogy kérjem meg anyát, hogy vegyen nekem?2015. júl. 19. 21:11
11/12 anonim válasza:
Egy pamut top vagy egy atléta nem csak takarás szempontjából lehet fontos. A napokban épp téma volt, hogy "kell"-e kötelezően melltartót hordani.
Szerintem próbáld meg ezt az irányt: a natúr felső mozgás közben kidörzsöl és kényelmetlen, így szükséged lenne egy védőrétegre. Akár tesin, akár napközben. Próbálj a praktikum vonalára rámenni, azzal talán könnyebben meggyőzheted. Ha nem, akkor tényleg vegyél magadnak, kínaiban párszázért is lehet találni!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálkozok vele:)
2015. júl. 21. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!