Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek már kéne toppot...

Szerintetek már kéne toppot hordanom?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és én szeretnék toppot hordani, de édesanyám azt mondja ráér még...Az osztálytársaim közül mindenki hord és én már cikinek érzem, hogy nekem nincs.Hogy kérjem meg anyát, hogy vegyen nekem?

2015. júl. 19. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha van cicid hordj ha nincs akkor nem gáz

Nekem ennyi idősen nem volt cicim,de hordtam bár szerintem nem sok értelme volt...

2015. júl. 19. 21:17
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

De édesanyámat hogyan kérjem meg, hogy vegyen nekem?

2015. júl. 19. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem mond meg neki egyenesen, hogy neked szulseged van ra, mert nem akarsz annyira ciki helyzetekbe kerulni-meztelenre vetkozni baratnok elott 13/L

Semmikeppen se vegyel magadnak, mert megharagudhat... :/

2015. júl. 19. 21:43
 4/12 A kérdező kommentje:

Pedig, már azon gondolkodtam, hogy elmegyek és veszek magamnak.. :D

Köszönöm szépen a segítséget!

2015. júl. 19. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél magadnak, miért haragudna meg? Alap ruhadarab. Nálunk fiúk gyakran belógtak tesi előtt az öltözőbe vagy épp leskelődtek, ciki lett volna top nélkül. Mondjuk én melltartót hordtam, abból is van gyerekeknek való. 13 évesen már szerintem illik hordani.
2015. júl. 19. 22:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Persze, az is egy megoldas, de eszrevenne..1: gondolom nem szeretned te mosni kezzel mindig mikor nincs otthon. 2:csak fogy a zsebpenzed :)) 3: azert atlatszik egy polon folegigy nyaron. 4:es ha eszreveszi, vajon mit szol hozza..ok hogy nem veheti el-te vetted, de ugy fogja erezni, hogy nem bizol benne elegge. Persze az is lehet, hogy buszke lesz rad, hogy ilyen onallo nagylanya van es egyedul vasarol(de ennek valljuk be eleg kicsi a valoszinusege)
2015. júl. 19. 22:02
 7/12 A kérdező kommentje:

Nálunk is mindig ez van a suliban, hogy a fiúk leskelődnek, meg benyitnak "véletlenül".ÉS eléggé ciki volt ez.Pár ilyen alkalom után meguntam és egyáltalán nem kényelmesen a nagyon szűk wcben öltöztem át kb 3 hét kivételével egész évben. Nagyon meguntam.

Szerintem nem esne jól anyának, ha én magamnak vennék topot, mivel azt hinné, hogy nem bízok meg benne.Csak ebben a dologban nem értek vele egyet...

2015. júl. 19. 22:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél magadnak, elég nagy vagy már, hogy egyedül bemenj a boltba. Mért haragudna rád? Majd tudatod vele, hogy erre neked szükséged volt és kész.
2015. júl. 20. 10:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Őszintén mond meg neki,hogy cikinek érzed hogy mimdenkinek van csak neked nincs

Szerintem meg fogja érteni:)

2015. júl. 21. 10:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos Ő nem ilyen...
2015. júl. 21. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!