Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 75/A-s mellmérethez melltartót...

75/A-s mellmérethez melltartót vagy toppot hordjak? 14/L

Figyelt kérdés

2015. ápr. 15. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én topot hordanék, mert utálom a melltartókat. A top kényelmesebb és lehet kapni olyat, amiben van egy vékony kis szivacs, hogy ne tűnjön át a bimbó.

De ezt igazából neked kell eldöntened.

2015. ápr. 15. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amit szeretnél.
2015. ápr. 15. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

En meg csak 12,5 eves vagyok kb ekkora mellmerettel (70/A) es en csak toppot hordok, mert az osztalyombol csak 1 lany hord, de neki tenyleg nagy a melle es nem szeretnek kitunni a tobbiek kozul azzal, hogy melltartot hordok. Meg am 1szer felprobaltam 1 melltartot es nem volt tul kenyelmes :/

De!! Te mar 14 eves vagy es szerintem baratnoid kozul mar sokan hordanak melltartpt es nem lenne jo ha megszolnanak... Amig meg laposabb voltam, de baratnoim (nekik se volt melluk) mar toppot hordtak es engem megszoltak, hogy hat te nem hordasz toppot? Azt akarod hogy mindened latszodjon? Es ez nem esett jol es hat egy ideig meg nem hordtam semmit de mikor mar tobbszor is lattak a tobbiek h semmi nincs rajtam, akkor inkabb elkezdtemen is hordani, mert mar ciki volt a helyzet. Csak azert irtam ezt a tortenetet le, mert elkepzelhetonek tartom hogyha nem is most, de max egy ev mulva te is ilyen helyzetbe kerulnel a toppal. Bocsi h hosszu

2015. ápr. 15. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Amelyik neked kényelmesebb azt hordd... sose azt kell nézni mások mit hordanak.
2015. ápr. 15. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Felnőtt létemre is jobban szeretem a topokat, még senki nem szólta meg. Az meg, hogy a hátam mögött mit beszélnek, nem érdekel. Épeszű ember nem szól bele az ilyenbe, ez olyan, mintha a bugyim fazonjába szólnának bele: senkinek semmi köze hozzá.

Egyébként azt hordd, amelyik jobban bejön.

2015. ápr. 15. 15:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat
2015. ápr. 15. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:
en melltartot jobban szeretem.:D 14/l
2015. ápr. 15. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Amelyik neked kényelmesebb és jobban tetszik. Sokan mondják, hogy kényelmetlen a melltartó, de nekem ez kényelmesebb. Nélküle vagy toppal szerintem sokkal rosszabb. Biztos vannak nagyon jó sportmelltartók is, de amikkel eddig találkoztam azok nem nyerték el a tetszésemet. A melltartót jobban szeretem mert jobban tart és szebb formát ad, pedig nincs is nagy mellem (B), de ez is lóg valamennyire és nyilván az sem jó, ha esetleg átüt a felsőn.
2015. ápr. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!