Hány éves korig nő a mellünk? Én csak 13/L vagyok de mégis XS-es toppot hordok mert az S-es nagy?
Elvileg 24 körülig, gyakorlatilag kb 16 éves korig. Amit utána változik az már olyan leheletnyi hogy magyon nézegetni kell hozzá.
Ez nem csak saját tapasztalat, ismerősökön is ezt látni.
És azt sem felejtsd el, hogy van A kosaras, illetve ennél kisebb mellű nő. Szóval mindig fogadd el magad olyannak amilyen vagy.
Az meg hogy iskolában hasonlítgatják egymást a lányok, meg azzal rajkóznak, hogy kinek jött meg, az csak az ő butaságuk.
Gimiben már érett, normális emberek lesznek. Senkit nem fog érdekelni, hogy kinek mekkora melle van.
24n, A-s mellel, későn érő voltam.
Jahh, még az jutott eszembe, hogy vannak kivételek. Egy ismimnek kb 18 éves kora után nőtt olyan B-sre, előtte alig volt neki. De ő is későn érő volt. Meg ő az egyetlen ismim. Szóval ebben bízni..... nem szabad
Nyugi, van meg idod!:)
Nekem 14 evesen meg egyaltalan nem volt mellem, de most 16 vagyok (lassan 17) es nagyobb mint szeretnem...
Am teljesen genetika fuggo, nem is igazan tudsz valtoztatni a mereten.
Én is XS-es toppot hordok pl a H&M-ből, mert a többi lóg rajtam, pedig 75/B-C mellem van 20 évesen. Máshonnan már lehet kéne az S-es.
Ne aggódj, nőni fog az még! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!