Szerintetek milyen ha egy magas lány felvesz magas sarkú cipőt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl magas 174 cm a magasságom,ráadásul vékony is vagyok, de így is sokszor kellemetlenül érzem magam ha felveszek egy magassarkút. Ezért nincs is sok ilyen darab a cipőtáramban, viszont most beleszerettem egy telitalpú magas szandiba, amit meg is rendeltem. Csak félek, mert nem akarok égi meszelő hatást kiváltani az emberekből. :) Szerintetek? Lehet hülyeség de ne érezzem ettől magam kínosan?2015. júl. 16. 08:03
2/6 anonim válasza:
en speciel mindig megnezem az olyan lanyokat, akiknek szep hosszu labaik vannak es magasak, es ezt egy magassarku megjobban kiemeli. nekem tetszene, de tegyuk hozza en sem vagyok alacsony.
f/20
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves Első, te biztos alacsonyabb vagy...vicces. :)
2015. júl. 16. 11:58
4/6 anonim válasza:
Én simán felveszem iskola alkalmakra,soha nem gondolkodtam rajta,hogy mi van,ha túl magas vagyok.Meg legalább vékonyít :D
15/L
5/6 Rebellious Dead Lady válasza:
Sz**d le, hogy ki mit gondol, ha te jól érzed magad benne, akkor azt hord. :D
De, ha a véleményre vagy kíváncsi: hát... Nem szeretnélek megbántani, de tényleg "furán" áll a magassarkú egy magas csajon...
6/6 anonim válasza:
Az ilyen csajok jönnek be leginkább. :)
23/F - 192cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!