Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy 180 cm-es lány 10 cm...

Ha egy 180 cm-es lány 10 cm magassarkút vesz fel az nagyon feltűnő?

Figyelt kérdés
Persze hülye kérdés na ná, hogy feltűnő. de elítelendő? megbámultok egy ilyen lányt? esetleg van aki beszólna neki? Egyébként majdnem "modell" alkatom van és egészen szép az arcom hajam (bár ez egyénfüggő) és amolyan tucatöltözködésem van.De elegem van, hogy minden cipőm lapos.igenis akarok egy csinos magassarkút! de félek mások véleményétől. 17/L

2014. dec. 12. 15:47
1 2
 1/13 Andizsuzsi ***** válasza:
Rendszeresen hordok magassarkút. Megfelelően magas férfi mellett még csak nem is feltűnő :)
2014. dec. 12. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, ki hogyan van megbékélve magával. Van aki imádja a magasságát, van aki utálja. Én pl. a 173 centimmel se veszek föl semmi olyat, aminek bármekkora sarka van, laposakban járok, csak bennük érzem jól magam. Na de én eleve utálom a magasságom, van aki meg pont hogy szereti, ők meg kihangsúlyozzák szívesen magassarkúval. Amúgy, ha kívülről nézem, nagyon szép tud lenni egy magas lány magassarkúval, akinek jól áll azon sztem még jobban is tud mutatni mint egy alacsonyabban. Mások véleményével meg egy dolog hogy ne foglalkozz, és ne másnak vedd fel a magassarkút, de a másik dolog, h ha tetszel magadnak benne, akkor szépen amikor eszedbe jutna az utcán, hogy juj most mit szólnak, akkor emlékezz vissza otthon a tükör előtt mennyire tetszett:) Na ezt idézd fel mindig, amikor elbizonytalanodsz, viseld büszkén ami tetszik. Szokták mondani h akármilyen ruha van rajtad, azt tudni kell viselni - ehhez meg semmi más nem kell, csak hogy tetsszél magadnak benne:)
2014. dec. 12. 16:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Nagyon egyetértek az előzővel! Én sem tudnám jobban megfogalmazni. Csak annyit fűznék hozzá férfiként, hogy bizony a magasabb nők elegánsabbak. És természetesen a stílustól, de főleg a természetességtől függ minden. Én csodálom a magas nőket, számomra izgalmasak.:) És valljuk be, ha lehet itt kicsit poénkodni: Több van belőlük, mit a kisebbekből.:) Bocsi.S nem utolsó sorban a fiúk vizuálisabbak. Szeretnek elkalandozni a magas nők szép hosszú lábain, kéz és lábujjain is. Tehát ne legyen semmi kétség benned önmagad iránt. Fogadd el magad. S végül ami a legfontosabb, aki majd megszeret, épp ezek által is, (persze remélhetőleg elsősorban a belső minőséged folytán) ez lesz neki a legszebb. Aki meg beszól, azzal már alapban nem is kell foglalkozni, mert önmagát minősíti ezzel.
2014. dec. 12. 16:17
 4/13 KTIBOR81 válasza:
Csak akkor hordjal ha nem vagy megfelelő magas a partneredhez viszonyítva. Mert az a feltuno ha magasabb vagy a partnerednel amugy semmi gond a magassarku
2014. dec. 12. 16:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan hordj magassarkút. Magadnak akarj tetszeni ne másnak. Ha beszólnának, ne érdekeljen. Vkit a magassága miatt csesztetni nagyon szemét dolog, mert erről senki se maga dönt. Én is szeretnék magasabb lenni, de hát nekem csak 160 centi jutott :D
2014. dec. 12. 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem.Viseld bátran!Én pl. szeretem a magas,vékony lányokat.
2014. dec. 12. 19:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez eléggé "gyakori kérdés" itt :))) Nem tudom, hogy ki mondja a magas lányoknak, hogy ne vegyenek fel magassarkút, de lenne hozzá egy-két szavam. A magassarkú a női elegancia alapvető eleme, ez olyan, mint ha én nem vehetnék fel öltönyt, mert úgyis meleg van. A magassarkú nem arra való, hogy magasabb legyen vele a lány, hanem mert mindenkin jól néz ki. Ha pedig valaki nem bírja ki, hogy egy lány magasabb nála, az költözzön Japánba.
2014. dec. 12. 22:06
 8/13 anonim válasza:
Azt elárulod hol lehet találni ilyen magas lányokat? :) 18f
2014. dec. 13. 13:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Utolsó válaszoló.Jó kérdés!Még én se nagyon találkozok velem egy magas lánnyal :)
2014. dec. 13. 19:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia én 184cm vagyok és rendszeresen hordok 10-15cm magassarkúkat, a 15cm csak alkalomra. Nem érdekel, hogy magasabb vagyok a legtöbb embernél. Az biztos hogy a legtöbb ember megnéz de már annyira megszoktam hogy fel sem tünik. Szeretek magas lenni és a szép cipőket is szeretem és a magasságom miatt semmilyen cipőről sem fogok lemondani, ugyanolyan jogom van a viselésükhöz mitn alacsonyabb társaimnak.
2014. dec. 13. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!