Lányok, szeretitek a platform tűsarkút? Tudtok benne járni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 22:19
11/15 anonim válasza:
Én csak reagáltam a kérdésre,sorry hölgyeim
12/15 anonim válasza:
Köszi, az is kérdés volt, én csak tippelgetek itt. Amúgy semmi bajom az ilyesmivel, csak kíváncsi vagyok, hány pasinak jött össze egy cipő/harisnya/láb/zokni kapcsolat a szépség és divat témakörben. Nem tartom kizártnak, de ha egy ilyen kérdést ide kiírok, biztos törlik vagy áthelyezik.
13/15 anonim válasza:
Én ritkán járok magassarkúban, de akkor a nem platformot preferálom... illetve platform és platform között is van különbség, de a legtöbb, főleg az a fajta, ami most a diszkókirálynők között a divat, amelyiknek nagyon látványos a platform, az sztem iszonyú közönséges és ortopéd, pl. ez: [link] Egy klasszikus stiletto vagy akár egy picit alacsonyabb és vastagabb sarkú cipő ízlésesebb és csinosabb.
De platformból is van normálisabb, pl. ez: [link]
14/15 anonim válasza:
Utolsó, igaz, erre nem is gondoltam. Ha a ruha megköveteli a magassarkút, akkor nekem a platform a kényelmesebb, de én is a másodiknak linkeltet hordom, véletlenül sem az elsőt, az szerintem borzalmas. Elnézést azoktól, akiknek ez tetszik, nem nézem le őket, de fel nem venném.
15/15 anonim válasza:
Szerintem a mai 30feletti korosztály 1az1-ben nemhord platformos lábbelit,inkább a 20-25év közöttiek!
Nekem tetszenek amúgy,de nem egy ropilábú lányon,mert olyanon nevétséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!