Gyenge a lábfejem vagy képtelen vagyok ilyen cipőben járni? (platform magassarkú) BŐVEBBEN LENT!
először is ne ilyen magasságú cipővel kezd azt javaslom hogy vegyél kezdésnek egy kicsit kisebb sarkút vagy legalább ne platósat
amit tehetsz hogy otthon sokat viseled bár ez nem fog jót tenni a lábadnak ha nem bírod egyre jobban fog fájni mert ez nem úgy megy hogy mától otthon csak ilyen cipőket veszek fel és ezért már két nap múlva kényelmesek lesznek
15 éves vagyok a ballagási cipőm is ilyen platós 12-13 centis volt 1 órán keresztül álltam benne akkor volt olyan először a lábamon és nekem meg se érezte a lábam de egy kis idő után miután járkáltam benne nekem is fáájt egy kicsit
egyébként elárulom hogy ezek a cipők sose lesznek kényelmesek mert nem mindennapi használatra vannak persze vannak olyan nők akik egész évben ilyen cioőbe mászkálnak de őkse amiatt mert hú de kényelmes
Ebben az esetben tanuld meg elviselni a fájdalmat.
Ezekben a magassarkúkban nem lehet menni, főleg nem 1-2 órát, és nem is erre vannak kitalálva.
Idővel szokni lehet = tartós hordás esetén átrendeződik a csont és az ízület.
"Higheel pain", ahogy az angolok mondják. Teljesen természetes. A legtöbb nő ezért meg úgy ezekben a kínzóeszközökben, mint egy reumás teve.
Szépen is lehet menni bennük: pár percet. Aztán csücse be az autóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!