Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gyenge a lábfejem vagy képtele...

Gyenge a lábfejem vagy képtelen vagyok ilyen cipőben járni? (platform magassarkú) BŐVEBBEN LENT!

Figyelt kérdés
Platform magassarkúmat most kezdtem bejáratni, egyelőre itthon. 12 centis sarka van, és 2,5-3 cm-s platója. A lábfejem kicsit fáj tőle, mintha túl gyenge lenne, hogy elbírjon. Nem vagyok magassarkús, ez az első platformos, a másik cipőm sima talpú, és 6 centis. 1x volt rajtam csak. Nem leszek soha képes ebben a cipőben járni? Vagy ez teljesen normális?Valami erősítő gyakorlatra tipp esetleg? 69 kg vagyok egyébként. Előre is köszönöm.
2012. aug. 14. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

először is ne ilyen magasságú cipővel kezd azt javaslom hogy vegyél kezdésnek egy kicsit kisebb sarkút vagy legalább ne platósat

amit tehetsz hogy otthon sokat viseled bár ez nem fog jót tenni a lábadnak ha nem bírod egyre jobban fog fájni mert ez nem úgy megy hogy mától otthon csak ilyen cipőket veszek fel és ezért már két nap múlva kényelmesek lesznek

15 éves vagyok a ballagási cipőm is ilyen platós 12-13 centis volt 1 órán keresztül álltam benne akkor volt olyan először a lábamon és nekem meg se érezte a lábam de egy kis idő után miután járkáltam benne nekem is fáájt egy kicsit

egyébként elárulom hogy ezek a cipők sose lesznek kényelmesek mert nem mindennapi használatra vannak persze vannak olyan nők akik egész évben ilyen cioőbe mászkálnak de őkse amiatt mert hú de kényelmes

2012. aug. 14. 18:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Van egy normál talpú 6 centis cipőm. Az már csak jó,nem? :) Ja, én sem akarom minden nap hordani, dehogyis. :D Csak jó lenne néha-néha. De amit írtam, megijesztett, hogy talán képtelen vagyok rá, hogy mondjuk 1-2 órákat menjek benne. Pedig nagyon szeretném használni is, ha már megvettem ezt a szépséget. :)
2012. aug. 14. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben tanuld meg elviselni a fájdalmat.

Ezekben a magassarkúkban nem lehet menni, főleg nem 1-2 órát, és nem is erre vannak kitalálva.

Idővel szokni lehet = tartós hordás esetén átrendeződik a csont és az ízület.

"Higheel pain", ahogy az angolok mondják. Teljesen természetes. A legtöbb nő ezért meg úgy ezekben a kínzóeszközökben, mint egy reumás teve.

Szépen is lehet menni bennük: pár percet. Aztán csücse be az autóba.

2012. aug. 14. 19:12
 4/8 A kérdező kommentje:
:D Oké,köszönöm. Így már értek mindent. :)
2012. aug. 14. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanilyen paraméterekkel van magassarkúm 3 is de mindegyikben fáj a lábam ha járkálni kell benne, viszont egy magasabb platformú cipőben nem fájt a lábam és egy egész estét áttáncoltam benne, igaz a végén már menni sem bírtam.
2012. aug. 15. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
engem csak az érdekelne, hogy miért vettél, ha nem bírja a lábad (még a simát sem). Egy telitalpú állítólag kényelmesebb.
2012. aug. 15. 15:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: ha nekem céloztad a kérdésed: nem fáj mindben (egy normális magassarkúm van, meg ez a platós) a lábam, a normál cipővel nincs bajom, csak ezzel, és ezért tettem fel a kérdésemet.
2012. aug. 15. 19:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Na, mostmár nem fáj a lábfejem benne, minden nap felvettem pár percre, esetleg egy órára, és úgy tűnik, megszokta. :)
2012. aug. 22. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!