Lányok, szeretitek a platform tűsarkút? Tudtok benne járni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 22:19
1/15 anonim válasza:
Igen tudunk,szeretnéd ha rádlépnénk és eltaposnánk?-)
3/15 anonim válasza:
Tudok benne járni, de nem szeretem, mert közönséges.
5/15 anonim válasza:
Valamelyik perverz mondja már meg, mire jók ezek a kérdések. Fantáziáltok? Vagy aki pozitív választ ír, annak küldtök privit, hogy (jelen esetben pl.) taposnák-e a heréteket (és még a cipőt is megtarthatják)?
6/15 anonim válasza:
Engem csak izgat ha egy nőn ilyen van,hm,taposást esetleg háton,de gondolom eléggé fájhat!
7/15 anonim válasza:
Tudom, hogy van ilyen, meg nyalogatás stb., a rendszeres, lábakkal kapcsolatos kérdések kiírását nem tudom hova tenni...
8/15 anonim válasza:
Vannak pasik, akik szeretik, ha az ágyban ilyet hord a nő.
9/15 anonim válasza:
7-es engem a lábak nem érdekelnek,mert nyáron pl.az büdős is lehet,Te a platformokat szereted amúgy?
10/15 anonim válasza:
Néha hordok, de tényleg nem értem, miért nem a szexualitás témába mennek ezek, itt rengeteg mezítlábas, zoknis kérdést is kapunk. Szerintem kevés nőt izgat a saját lába, mármint úgy, hogy szeretné, ha egy vadidegen tudomisén mit csináljon vele. Ezért értetlenkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!