Lányok ti sima magassarkúban vagy platformos magassarkúban vezettek autót?
Figyelt kérdés
Viszel váltócipőt vagy nem szoktál ? Esetleg csak leveszed és mezítláb vezetsz ???2015. júl. 1. 17:07
1/5 anonim válasza:
Épeszű ember nem vezet magassarkúban, sem papucsban, mert belegondol, hogy balesetveszélyes.
Egyébként nem hordok és nem is hordhatok magassarkút, szóval nem is vezetek benne.
2/5 anonim válasza:
Platformosban nem próbáltam, éktalpúban, magassarkúban nem gond. Viszont van egy sima bakancsom, amiben biztosan nem vezetnék, mert abszolút nem érzem a pedálokat benne.
3/5 anonim válasza:
Én mezítláb szoktam, ha nagyon muszáj vezetni.
4/5 anonim válasza:
Tűsarok lecsúszhat a pedálról, csak laposban vezetek. Váltócipő megoldás igen.
5/5 anonim válasza:
Barátnőm direkt erre a célra tart egy topánkát a csomagtartóban, hogyha kell ilyen esetekre. Ez is egy jó megoldás szerintem.
Egyszer én is abban akartam vezetni, de nagy volt rám, mindig kicsúszott a lábam belőle, úgyhogy utána inkább muszáj volt magassarkúban vezessek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!