Platform cipőben is olyan könnyű a járás, mint sima
magassarkúban? Ha nem, hogyan lehetnék nem-ingatag benne?
:D
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék platform cipőkben járni, annyira tetszenek, de nem tudom kényelmes lenne-e...
:)
2010. febr. 13. 16:06
1/9 anonim válasza:
-.-"kipróbálodmegtudod
2010. febr. 13. 19:52
2/9 anonim válasza:
nem ugyanolyan amugy,de van 2 napon keresztul otthon felveszed vagy 30 percre es megszokod,utana mar fel sem tunik majd h nehez benne menni:D
2010. febr. 15. 00:34
3/9 A kérdező kommentje:
Anyumnak itthon van egy csodaszép platform cipője, a Leonardoban vette és mikor felveszem olyan, mintha mozogna a sarka, vagyis mintha ki lenne törve vagy ilyen gumis lenne, pedig egyszer volt rajta...
Ez normális?? :D
2010. febr. 17. 18:04
4/9 anonim válasza:
Még könnyebb benne járni,mint a sima magassarkúban.Minél jobban megvan emelve az eleje,annál könnyebb benne járni.Nekem most már csak ilyen cipőim vannak.
2010. febr. 22. 12:48
5/9 A kérdező kommentje:
En arra a nagyon magas sarkura meg talpura gondolok. Te is azt mondod? :)
Nagyon tetszenek, csak olyan, mintha inognek benne, vagy nem is tudom...mintha mozogna alattam a talpa. :D
Ilyen cipőim vannak,meg hasonlóak és a csizmáim is ilyenek.
2010. febr. 22. 20:53
9/9 anonim válasza:
Sokkal könnyebb járni benne mint a sima magassarkúkban, mível meg van emelve a talpa és az elején van 1 kis ívecske, ezért nagyon könnyű benne járni... Nekem van rengeteg platformom, naon ceretem hordani őket, még utcára is! Persze a szolidabbakat, amelyek cak 3 centit vannak mondjuk megemelve, de vannak nagyon magasaim is, azt csak buliba szoktam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!