Sima fehér ing, és egy szűkebb kék farmer jó párosítás?
Az ingből milyen lenne jobb? Hosszú vagy rövid ujjú? A farmerbe tűrjem be, vagy ne?
Hétköznapi viselésre (suliba, vagy moziba, esetleg ha kimegyünk haverokkal) 17/f
attól függ h fiú vagy-e vagy lány
ha lány: akkor mindenképpen hosszú ujjú farmerbe türve
ha fiú : akkor rövid és nem kel betürni
Ujj: az időjárástól függ
Próbáld ki betűrve és kint hagyva is és látni fogod, hogy melyik a jobb. Így nem lehet megmondani, mindenkinek más áll jól. Meg nem is minden ing és farmer ugyanolyan fazonú.
szerintem jó, én is szoktam fehér inget hordani hétköznapokra!
rövid ujjú inget szerintem ne tűrd be, a hosszú ujjút betűrheted!
4: Nagyon nem vagy tisztában a szabályokkal!
Lehet rövid ujjú inget hordani, csak öltöny zakó alá nem szabad rövid ujjú inget felvenni. Persze ez is a hivatalos életre vonatkozik, nem egy sportzakóra.
Időtől függ, hogy milyen inget hord valaki. Én jobban szeretem a hosszú ujjú ingeket, divatosabb, elegánsabb. Én minden ingemet betűröm, még rövid ujjút is.
Fehér ing és kék farmer párosítással nem lőhetsz mellé. Csak lehetőleg ne ezt a gyerekes ünneplő fehér inget vedd fel. Én a hosszú ujjúnak általában felhajtom az ujjait ha meleg van. Inget tuti nem vennék fel rövidnadrággal, első nagy hülyeségeket beszél
f18
Köszi a válaszokat :)
Milyen az a gyerekes ünneplő fehér ing?
Az a gagyi ing, amit a kisiskolások hordanak az ünnepélyeken.
ez már sokkal divatosabb [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!