Felvehetek sima fehér inghez csokornyakkendőt, nem vennék fel zakót hozzá, ha meleg van?
Figyelt kérdés
Vagy zakóhoz nem veszünk fel csokornyakkendőt, kérlek segítsetek! 19/f Köszi előre is!2015. jún. 15. 21:11
1/10 anonim válasza:
egy fehér inghez egy csokornyakkendő nagyon jól mutat zakóval, de még nélküle is. ha a fehér ing esetleg hosszú ujjú, akkor tanácsolnám, hogy hajtsd fel egy kicsit az ujját. :)
2/10 A kérdező kommentje:
igen, igen mindenképp hosszú ujjúra gondoltam, nővéremnek lesz, és megszeretném neki a módját :D a zakó időkérdése lesz, csak nem tudom mi az etikett valahol elfogadhatónak írják, máshol nem
2015. jún. 15. 21:29
3/10 anonim válasza:
Fehér ing csokornyakkendővel pincéres. Zakó nélkül ne vedd fel a nyakkendőt
4/10 A kérdező kommentje:
nem feketére gondoltam valami mintásra vagy egy színűsötétre, de nem feketére
2015. jún. 15. 22:34
5/10 anonim válasza:
Csokornyakkendő mindenképp felejtős. Kivétel pincérek, szórakozott professzorok és szmoking, frakk viselése.
6/10 anonim válasza:
Nekem van csokornyakkendőm, sima fehér hosszú ujjú inghez jól mutat, de kell valami mellé, pl. egy hozentrógli meg bőrkesztyű. De a tuxedo hatás jó a zakóval, szóval zakóval venném fel. Vagy zakó nélkül simán csak nyakig begombolva az ing nyakkendő nélkül, vagy nyakkendő helyett rakhatsz sálat is, feketét vagy fehéret.
7/10 anonim válasza:
jó meleg időbe kimondottam élvezetes dolog nyakig begombolni az inget :) :) mikor alapból rohad a paraszt a napon, főleg ha a nadrág is fekete, kapódik a tojás rendesen :) Nyáron simán elég egy fehér hosszúujjú ing kicsit felhajtva igényesen, nem felgyürni mint vmi jobbágy, hozzá egy normális szürke nadrág és kész.
8/10 A kérdező kommentje:
Szombaton megyek, elvileg nem lesz annyira meleg szerencsére! :) Ezt vettem: [link]
Am az állig begombolt ing csak szimplán nekem eléggé ilyen "mostani ficsúros" :D
2015. jún. 16. 19:46
9/10 anonim válasza:
az állig begombolt ing totál kényelmetlen és hülyén is néz ki. Én elég sokszor hordok öltönyt, soha nem gombolom be nyakig az inget, amennyire kell annyira a nyakkendő összefogja és így kényelmes. Persze ingtől is függ, mert egy minpségi ing nem áll hülyén ha nem gombolod be állig, de egy kínai ing elég majom látványt nyújt.
10/10 A kérdező kommentje:
én is úgy szoktam Utolsó! :D :D
2015. jún. 16. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!