Szeretnék egy fiúnak tetszeni, adjatok tanácsot! Mi lehet a gond?
Ha ezt most komolyan írtad, akkor KISLÁNY, vegyél vissza egy kicsit, nem hajt a tatár.
Szüleid?
Oké, nekem is jó volt a helyesírásom 11 évesen, az bűn?
De amúgy ebben a korban is igen, lehet az ember szerelmes, és vannak kapcsolatok. Nemtudom miért kell ezt leszólni. És 22 éves vagyok, de még nem felejtettem el milyen volt, amikor fele ennyi idős voltam.
Amúgy azt tanácsolom, hogy öltözz a korodhoz illőn, ne krvásan. A krvás az semmilyen korosztályban nem jön be.
Amúgy az is lehet, hogy a fiúnak tényleg nem vagy az esete, vagy hogy még nem érdeklik a lányok...
Amúgy az előző válaszadóktól kérdezném, hogy ti amikor ennyi idősek voltatok, akkor nem volt olyan, hogy egy fiúval kézenfogva sétáltatok volna, vagy elmentetek volna fagyizni, biciklizni, vagy vártátok volna, hogy a menzán a ti asztalotokhoz üljön??? Miért maradt ez ki?
KAMU KAMU KAMU KAMU.
ha mégse jó nagy ribanC leszel.
Ez a kemény:D
Igen lehet hogy k*rvás vagy és azért így nem is fognak veled járni ha minden fiúval kikezdesz aki jön megy az utcán.Én 14 éves vagyok és most van előszőr barátom,eddig még nem volt.Egy pár és nagy k*rva leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!