Epilálással kapcsolatos gond. Tudtok tanácsot adni?
Sokan tanácsolták már nekem, hogy próbáljam ki az epilálást mert bár fájdalmasabb, de mégis sokkal tovább tart, szemben a mostani mindennapos borotválással. :S Kipróbáltam, végülis a fájdalom nem vészes, de amint belekezdtem több helyen is elkezdtem vérezni ott ahol a gép kihúzta szőrt, úgyhogy inkább abbahagytam, nem mertem tovább folytatni, mert tudom, hogy "piros pöttyök" lehetnek a bőrön egy-két napig, amik elmúlnak, de azért ez mégis más...
Akárhol csinálom ez van, és a fürdés utáni epilálás sem vált be. Mások azt mondják akkor hagyjam, és maradjak a borotválásnál.
Ti mit tennétek, ha ilyet tapasztalnátok?
szia.én is epilálom a lábam és a hónaljam. régebben gyantáztattam, de akkor sosem vérzett(csak bikinivonalban), de az epilátortól nekem is. de elég gyorsan elmúlt, olyan 3-4 alkalom után. én fürdés után csinálom, és akkor nem is fáj annyira, meg biztosan nem vérzik, mert puha a bőröd. epilálás után meg kb 1 percig hideg vizet eresztek rá, majd ha megszárad, bekenem hidratáló testápolóval, így gyorsabban elmúlnak a piros pöttyök.
jah és mégegy dolog: ha egyszer elkezdted epilálni, akkor többet ne borotváld, mert akkor nagyon fog fájni utána az epilálás (remélem érted mire gondolok).
légy jó, jó szőrtelenítést ;)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!