Megis honnan szerezzek furdoruhat?
2 het es nyaralunk, de meg mindig nincs furdoruham.. nem talalok, mind nagy vagy elall cicinel :(
Igen kicsik, de olyan szinten, mintha egy koverebb ovis kisfiuet kaptam vna...
Nem, gyerek meretet nem vagyok hajlando felvenni (barbis es tarsai.)
Tavalyit sajnos kifogytam :( genetikailag keptelen vagyok hizni, csak fogyok -.-
Valaki valami otlet? Nagyon el vagyok keseredve :(
Ezek a fodros izek nem igazan tetszenek :c sot...
Haromszogeset pedig nem nagyon kene vennem, nevetsegesen allnak. A kicsi mell alatt nem formas A-s meretet ertek, mindenki azt hiszi h az a kicsi pedig nem. Mellettem oriasnak szamit :,D
Najo, konkretan olyat keresek, ami nem all el, szivacsos, nem haromszog es valami mell szeru format varazsol, nem pedig ezt az undorito ovis kisfiu cicit hangsulyozza.:)
3. Sajnos nincs a kozelembe h&m, de azert koszonom :/
4. Nem nevettem.
5. Koszonom, de fel is kellene probalni... :s
6. Tudom h nem fog d-s mellem lenni es elallnak :). De valahogy nyugodtabb vagyok ha nem all ki a semmibol a bimbom ha fazok, hanem egy par reteg szivacs egy minimalis mellmeretet ad. 3szog/ melltarto fazon alapbol nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!