Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megis honnan szerezzek furdoru...

Megis honnan szerezzek furdoruhat?

Figyelt kérdés

2 het es nyaralunk, de meg mindig nincs furdoruham.. nem talalok, mind nagy vagy elall cicinel :(

Igen kicsik, de olyan szinten, mintha egy koverebb ovis kisfiuet kaptam vna...

Nem, gyerek meretet nem vagyok hajlando felvenni (barbis es tarsai.)

Tavalyit sajnos kifogytam :( genetikailag keptelen vagyok hizni, csak fogyok -.-

Valaki valami otlet? Nagyon el vagyok keseredve :(

2015. jún. 29. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem is kis mellem van, én a TESCO-ban szoktam venni. Ami háromszög formájú és kötözős, az szerintem jó, meg ami vállpánt nélküli, mert az elég szoros. :-)

[link]

2015. jún. 29. 10:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Ezek a fodros izek nem igazan tetszenek :c sot...

Haromszogeset pedig nem nagyon kene vennem, nevetsegesen allnak. A kicsi mell alatt nem formas A-s meretet ertek, mindenki azt hiszi h az a kicsi pedig nem. Mellettem oriasnak szamit :,D

Najo, konkretan olyat keresek, ami nem all el, szivacsos, nem haromszog es valami mell szeru format varazsol, nem pedig ezt az undorito ovis kisfiu cicit hangsulyozza.:)

2015. jún. 29. 10:42
 3/10 anonim ***** válasza:
H&M-ben nézd meg,ott vannak jók.
2015. jún. 29. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem bánnám, ha pucéron strandolnál. Csak mondd meg, hogy mikor és hol!
2015. jún. 29. 11:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Esetleg ilyen "bandeau" vagy mi a fene?

Amiket így találtam

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 29. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is a bandeau féléket ajánlom, azok jól fognak állni kis mellen is, a többi nem... ez van. Egy bikinifelső sem fog lapos melleket nagyobbnak mutatni, a melltartó formájúak meg mindig elállnak, hiszen nincs ami kitöltse a kosár részt. Én is lapos vagyok, szóval tudom. Ez van, olyat kell választani ami jól áll, még ha nem is az tetszik.
2015. jún. 29. 15:01
 7/10 A kérdező kommentje:

3. Sajnos nincs a kozelembe h&m, de azert koszonom :/

4. Nem nevettem.

5. Koszonom, de fel is kellene probalni... :s

6. Tudom h nem fog d-s mellem lenni es elallnak :). De valahogy nyugodtabb vagyok ha nem all ki a semmibol a bimbom ha fazok, hanem egy par reteg szivacs egy minimalis mellmeretet ad. 3szog/ melltarto fazon alapbol nem is kell.

2015. jún. 29. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
5. vagyok, inkább a stílusra akartam rámutatni, szerintem tesco/kínaiban is vannak hasonlók.
2015. jún. 29. 18:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Tescosba nem nagyon van szivacs :/ kinaiba voltak jok, de elalltak/nagyok es velatni :(
2015. jún. 29. 23:19
 10/10 anonim ***** válasza:
New yorkerben tuti találsz, ott a legtöbb nagyon szivacsos:)
2015. jún. 30. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!