S. O. S Honnan szerezzek 44-es női csizmát?
16 éves koromra 44-es lábat növesztettem, és hát lassan tél van, és vagy bakancs, csizma, vagy valami ilyesmit szeretnék, de egyszerűen a méretemben nincs.. Már a sírógörcs keringet, hogy mindenkinek szebbnél szebb bakancsai, csizmái vannak én meg a dorkómmal kilógok a sorból. Nagy borzasztóan érzem magam, és szinte minden nap látom hogy valaki(k) mindig megfigyeli a lábamat..:(( Kérlek titeket hogy segítsetek hol tudnék szerezni, vagy venni ilyen nagy méretű cipőt/bakancsot?
Előre is köszönöm a normális válaszokat..:/
és mi a bajod egy férfi bakanccsal?
pl a palladium baggy bakancsoknak gyakorlatilag teljesen egyforma a ff és a női változata.
a női szűkebb szabású egy kicsit de ennyi.
velúr bakancsból is férfit hordanak a nők.
ott annyiban különbözik a női,hogy néhányra tesznek oldal cipzárat.
Nézz szét a férfi bakancsok között. Az idei bakancs trend szerintem eléggé uniszex, pl a timberland bakancsok különböző hasonmásait is látni mindenkin. [link]
Vagy egy másik példa: [link]
nekem ehhez nagyon hasonló van, csak az a méretezés miatt nőinek van kikiáltva. Ezt is simán felvenném.
Amúgy a deichmann-nak vannak xxl-es női cipői is.
Én férfi vagyok és lábfétises és cipőfétises és... hosszú.
A Deichmann weboldalán szoktam látni 44-es cipőket, csizmákat, közeli boltokra rákeresve van is készleten.
Itt válaszd ki a 44-es méretet:
Ha valami csoda folytán nem volna Deichmann a közelben, ingyen szállítják a megrendelt cipőt.
Tudom, hogy messze van, de az egyetlen hely ahol én láttam kiírva, az Budapesten, az Örs vezér tere mellett lévő lakótelepen volt (Gyakorló utca). Ahogy az Árkád mellett lefordulsz, átmész a zebrán, a lakótelep első házára ki van téve egy tábla melyen az áll hogy: Kis és nagy lábúak boltja, és a cím.
De egyébként igazuk van az ittenieknek, a bakacs trend eléggé uniszex.:) Tudsz hordani férficipőt.
Vagy a Deichmannban próbáld meg.Ott lehet kapni asszem 43-as női cipőt. Az csak 1 számmal kisebb;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!