Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » S. O. S Honnan szerezzek...

S. O. S Honnan szerezzek 44-es női csizmát?

Figyelt kérdés

16 éves koromra 44-es lábat növesztettem, és hát lassan tél van, és vagy bakancs, csizma, vagy valami ilyesmit szeretnék, de egyszerűen a méretemben nincs.. Már a sírógörcs keringet, hogy mindenkinek szebbnél szebb bakancsai, csizmái vannak én meg a dorkómmal kilógok a sorból. Nagy borzasztóan érzem magam, és szinte minden nap látom hogy valaki(k) mindig megfigyeli a lábamat..:(( Kérlek titeket hogy segítsetek hol tudnék szerezni, vagy venni ilyen nagy méretű cipőt/bakancsot?

Előre is köszönöm a normális válaszokat..:/

2014. nov. 25. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
van valami nagylabu nok boltja, nem tudom pontosan, keress ra. vagy vegyel olyan ferfibaksncsot, ami unisexnek nez ki es nem sut rola, hogy pasi cipo.
2014. nov. 25. 17:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Budapesten az összes nagy méretű női csizmákat árusító boltokban jártunk, de nekünk nem úgy megy hogy ha kedvünk tartja felmegyünk Budapestre, mert 340 km-re van tőlünk, ami elég húzós...:/
2014. nov. 25. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:

és mi a bajod egy férfi bakanccsal?

pl a palladium baggy bakancsoknak gyakorlatilag teljesen egyforma a ff és a női változata.

a női szűkebb szabású egy kicsit de ennyi.

2014. nov. 25. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:

velúr bakancsból is férfit hordanak a nők.

ott annyiban különbözik a női,hogy néhányra tesznek oldal cipzárat.

2014. nov. 25. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Nézz szét a férfi bakancsok között. Az idei bakancs trend szerintem eléggé uniszex, pl a timberland bakancsok különböző hasonmásait is látni mindenkin. [link]

Vagy egy másik példa: [link]

nekem ehhez nagyon hasonló van, csak az a méretezés miatt nőinek van kikiáltva. Ezt is simán felvenném.

Amúgy a deichmann-nak vannak xxl-es női cipői is.

2014. nov. 25. 18:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2014. nov. 25. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok és lábfétises és cipőfétises és... hosszú.

A Deichmann weboldalán szoktam látni 44-es cipőket, csizmákat, közeli boltokra rákeresve van is készleten.

Itt válaszd ki a 44-es méretet:

[link]

Ha valami csoda folytán nem volna Deichmann a közelben, ingyen szállítják a megrendelt cipőt.

2014. nov. 25. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is férfi bakancsot vettem. Ekkora méretben hírből sincs női (44)
2014. dec. 11. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy messze van, de az egyetlen hely ahol én láttam kiírva, az Budapesten, az Örs vezér tere mellett lévő lakótelepen volt (Gyakorló utca). Ahogy az Árkád mellett lefordulsz, átmész a zebrán, a lakótelep első házára ki van téve egy tábla melyen az áll hogy: Kis és nagy lábúak boltja, és a cím.

De egyébként igazuk van az ittenieknek, a bakacs trend eléggé uniszex.:) Tudsz hordani férficipőt.

Vagy a Deichmannban próbáld meg.Ott lehet kapni asszem 43-as női cipőt. Az csak 1 számmal kisebb;)

2014. dec. 28. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!