Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Suszternél szeretnék csizmát...

Suszternél szeretnék csizmát csináltatni télre, mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Sima fekete lovaglócsizmát szeretnék. A boltokban nem találok megfelelő méretűt és minőségűt, ezért gondoltam erre, de még csak nagyságrendileg sem tudom, hogy mennyibe kerülne.
2014. nov. 21. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
20ezer+ Ez a minimum,miert hanyas labod van?
2014. nov. 21. 21:53
 2/5 A kérdező kommentje:
38-as a lábam, de nagyon széles a lábfejem, magas a rüsztöm, és iszonyú vastag a vádlim. Sajnos a rendes csizmákból nagyon még az sem jó rám, ami direkt széles vádlira van. 30-40e Ft-ot nekem simán megérne, hogy tisztességes bőr csizmám legyen, ami sehol sem nyom, szorít vagy ázik be, és jön szét az első esőben. De nem tudom, hogy ennyiből kijönne-e.
2014. nov. 21. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Megertem igy mar a gondod,attol függő merre laksz az orszagban,mert pl.fôvarosban,vagy mondjuk Győrben pl.tuti dragabban dolgoznak
2014. nov. 21. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:

a suszter elsősorban javítja a cipőket,neked meg lovagló csizma készítő mester kell.

gugli tele van vele,egyik sem írt árat az egyedi készítésűre,plusz ahhoz egyedi sámfát is kell faragnia,szóval nem lesz olcsó,viszont mondhatni örök életű és bármikor javítható lesz.

2014. nov. 21. 23:31
 5/5 A kérdező kommentje:
A lovaglócsizma készítőkkel az a gondom, hogy ők tényleg lovaglócsizmát készítenek, lovagláshoz. Azt gondolom, hogy azért az speciálisabb, mint egy lovaglócsizma kinézetű utcai csizma. Illetve jó lenne tudni egy körülbelüli árat, hogy legalább nagyságrendekben tudjam, hogy mennyi lesz, de egy weboldalon sem találok semmi erre utalót. :( Az meg olyan kellemetlen, hogy megkérdezem, a mester pedig mond egy számot, amit már nem tudok megfizetni, és akkor csak zavartan lerakom a telefont.
2014. nov. 22. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!