1/5 anonim válasza:
Semennyire, magamnak szúrtam egyszer, az sem fájt egyáltalán.
2/5 anonim válasza:
Nem fajdalmas, inkabb kellemetlen. Illetve az utana kovetkezo gyogyulasi ido tud rossz lenni, de az sem veszes. :)
3/5 anonim válasza:
Semennyire...én szúrtam magamnak, az nem fájt...évekkel később szúrattam egy másikat érzéstelenítő nélkül, az se fájt...kicsit kellemetlen volt, olyan érzés, mintha belekaptam volna az orromba vakarózás közben...(aztán két naposan tényleg bele is kaptam és kirántottam az ékszert...na akkor egy kicsit lezsibbadt az orrom, meg a visszarakás iszonyatosan rossz volt - nem fájt, csak még jobban lezsibbadt)
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyon fàjt,kb.10 percig folyt a könnyem.A szemöldökömet magamnak szúrtam àt,nem is éreztem,de az orr sokkal érzékenyebb terület.
5/5 anonim válasza:
nem fáj, de kellemetlen. nem is maga a szúrás, inkább mikor berakják az ékszert. nem tudom karikára vagy pöttyre gondolsz, nekem rögtön karikát raktak és azzal elég sok volt a bajlódás míg gyógyult de inkább ott is csak a macera volt a gond, nem a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!