Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anime cosplayes ruhát honnan...

Anime cosplayes ruhát honnan szerezzek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Csinálj magadnak... ahogy a legtöbben.

Vagy legyél lusta és rendelj ebay és hasonlókról.

2014. okt. 15. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért a rendelés nem minden esetben egyenlő a lustasággal, kedves egyes válaszoló. Nekem van ebay-ről rendelt cp-m, mert minden szempontból jobban megérte nekem rendelni, mint elkészíteni. Ha nem versenyzel, szerintem tökmindegy, hogy készíted a jelmezedet. A legtöbb cuccomat én is magam készítem, de tudom, hogy nincs mindenkinek lehetősége rá.

Szóval kedves kérdező! Az egyesnek abban igaza van, hogy a legjobb, ha magad készíted v. varratod a cuccot, de rendelni is tudsz. :)

2014. okt. 16. 09:17
 3/3 MikasaJaeger válasza:

[link]

Személy szerint én az eBay-ről rendeltem, egészen pontosan Shingeki No Kyojin-os cp-t, ami azóta is megvan, és 2012-ben rendeltem, már kétszer is viseltem Con-on, de farsangra, illetve Halloween-kor is tökéletes. Lusta és béna is vagyok a saját kezű munkákban, szóval így kényelmesebb, és diákmunkás fizetésből pár hónap alatt megvolt. De SNK-s cp-ken kívűl is nagyon sok cosplay van. Nekem elég sok kellék kellett hozzá, egy 20-asból meg úsztm, de mondom, hogy pár hónap alatt összedobtam rá, és már 2 éve megvan, nekem 3 hét múlva ért ide Kínából, és a származási helytől függetlenül egészen szép és jó minőségűek, az eBay-t csak ajánlani tudom ebből a célból:)

2014. okt. 16. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!