Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy tangás/brazilbugyis...

Vettem egy tangás/brazilbugyis furdoruhat . Gaz meg iden is? :/

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 16:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
az mindig gáz.
2015. jún. 7. 16:07
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

A tangás fürdőruhák 25 éve is közönségesek és undorítóak voltak és ezen az idő nem változtat.

De ha neked az tetszik, hogy mindenféle jött-ment hímnemű csorgatja a nyálát, beszólogat meg utánad füttyög, akkor hordjad.

2015. jún. 7. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Minek vetted meg, ha azon aggódsz, hogy gáz?
2015. jún. 7. 16:16
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
hát nemtom, tegnap voltunk strandon, csak cigánylányokon láttunk tangás bikinit..
2015. jún. 7. 16:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Azert vettem meg mert van otthon sima egyszeru is :) a baratom szerint nem gaz ..de majd meglatom :/
2015. jún. 7. 16:32
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
szerintem akinek szép az alakja,az igenis hordjon tangás fürdőrucit!
2015. jún. 7. 16:34
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ, mennyire érzed jól magad benne, meg mennyire vagy elégedett az alakoddal és mennyire mutogatnád. Utóbbit sokan elítélik, ahogy látod, de a döntés igazából rajtad múlik (azaz, hogy te is elítéled-e).
2015. jún. 7. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Persze, hogy a barátod szerint nem gáz, ő is férfiból van. Neki is az a lényeg, hogy minél több látszódjon belőled.

De azért kíváncsi lennék, hogy mit szólna ahhoz, ha minden második bunkó rajcigány vagy hurkásnyakú kondiszökevény tenné neked a perverz megjegyzéseklet, miközben ő is ott van melletted...

2015. jún. 7. 16:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire tangás. Nekem is van egy, ami elvileg "tangás", de jóval kevésbé az, mint mondjuk a bugyijaim, körülbelül a normál meg a tanga között. Ha a tied is ilyen, akkor szerintem nem gáz. Ahhoz meg nem kell tangát viselni, hogy valami paraszt lépten-nyomon megjegyzéseket tegyen rád.
2015. jún. 7. 17:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem teljesen tanga,majdnemhogy brazilbugyi :)
2015. jún. 7. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!