Lányok! Ti milyen fehérneműket hordtok, illetve hol vásároltok, milyen árban?
Melltartóra és bugyira is kíváncsi lennék.
Le kell cserélnem a fehérneműimet, igazából nem nagyon fektettem hangsúlyt a márkára, "minőségre", de nyilván nem nylont használok. Szeretnék kipróbálni mást.
Köszönöm :)
18L
Bugyit mindig pamutot veszek, ha van épp akciós akkor azt, ha nem akkor Interspar/Tesco leginkább. Mindig olyat ami több darab egyben, árban (akció nélkül) kb 400-900Ft (900 már húzós, de pont olyan sortos fazont még nem találtam sajnos kevesebbért). Legutóbb akciósan 390-ért vettem 5-öt :).
Melltartó az problémásabb, extra méretem van így leginkább a turiban találok jót 500-1500Ft-ért (újat kb 8000-ért tudnék venni). Melltartót mindig fel kell próbálni és ha kinyúlt, nem tart, ki kell dobni.
Igazából nekem S-es méretem van, (előfordul, hogy az is nagy). Mindig pamut bugyit veszek, ez nálam is alap dolog. Kínaiban szoktam venni 3-400ft.
Akkor pl. a Tescos fehérneműnek a minősége jó, nem 2 mosás,ugye? :)
Melltartóból is olyan 75B-t hordok, kb. és 1000-2000közt veszem őket, van H&M-es is, de azok valahogy nem tartanak!:S Még a kínaiban vásárolt is jobb.
Egy melltartót egyszer húzok fel, utána mosás, nekem kb. 3hónapig tart.. utána csere.
Köszönöm a választ!
Én a tescoban szoktam bugyit venni, amikor akciós, 5 db 1100Ft kb, szeretem. Melltartót is vettem már a tescoban többször is, azokat is szeretem. A kínaisok, piacon vásároltak mindig hamar tönkrementek, ezeket tavaly vettem és még mindig tökéletesek.
19/L
Na holnap elmegyek a tescoba! :)
Remelem talalok en is, 10db-ra gondoltam, es az 500ft/db aron nem akarok nagyon tullepni.
Koszonom a valaszt, neked is!
40 fokon mosom, ruhazsakban.
Fodros lesz oldalt, az a gond veluk.
Inkabb a fazonnal van gond szerintem, de mindegyiknek elojon. Meretben majdnem 70es kellene, mert bo...
Melltartó Women'Secret, akciósan szoktam venni 4 ezer körüli áron. Jó minőségűek, kényelmesek és gyönyörűek. Időnként a Tezenisben is veszek, ott akciósan már 2 ezerért is van.
Bugyi pedig H&M és Marks & Spencer. Utóbbiban is akciókor vásárolok, ilyenkor csomagban 3-4 ezerért van 5 db. Néha veszek máshol is 1-1 különlegesebb darabot 1000-1500-ért. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!