Srácok! Ti mennyi pénzért és mennyi időközönként vásároltok magatoknak új cipőt?
Figyelt kérdés
Csak őszintén... :D2015. máj. 15. 19:00
1/8 anonim válasza:
A párom soha semmit nem vett még magának, én veszem a cuccait, előttem az anyja vette...
2/8 anonim válasza:
2 évente 10k ért. A lehető leggyorsabban megyek végig egy cipőbolton. 1 perc alatt átnézem a kínálatot. Kiszűröm. Ha van szimpatikus felpróbálom. Megveszem.
3/8 anonim válasza:
sajnos nagyon hamar szétcseszem a cipőket, szóval kb. egy évszakot bír ki nálam egy cipő, mindegy, hogy drága vagy olcsó. szóval most már max. 5000-et adok egy cipőért, mert a 20 ezrest is cserélhetném 3 hónap múlva. 25f
4/8 anonim válasza:
Én átlagosan 30 000-et szoktam egy cipőre költeni, évente 3-4 párt, sportosat és elegánsat is egyaránt. Igyekszek vigyázni rájuk mert igazi cipő bolond vagyok :D
18/F
5/8 anonim válasza:
Nálam átlag 8-10 hónapot bír egy és a 10-15 ezer közti kategóriából válogatok, de akkor abban az időszakban kb. mindig abban járok.
6/8 anonim válasza:
Én évente cserélgetem, mindig márkásat,kb. 15-25.000 között.
Jelenleg Nike Air Max van, az kicsit drágább :D 22F
7/8 anonim válasza:
Rendes cipőt amibe az utcára, suliba stb. járok azt 2-3 évente :D
Amúgy cipőből már mindig csak márkásat veszek, most egy 20000-eset koptatok már harmadik éve, előtte lévő is 20000 körül volt, az is bírta 2 évig, igazából anyaga bírja még annak is, csak annyi hogy az orrán kicsit felrepedezett a bőr.
Régebbről van egy rakás kínai még, ha terepre megyek, vagy valami meló van akkor azokat hordom.
8/8 anonim válasza:
Változó, kb. félévente veszek komolyabbat 20,000 körül (Supra, Nike stb.), de év közbe is szoktam ilyen egyszerűbbeket turiba 2000 alatt (Vans, Converse). Ezekbe az a jó hogy nem baj ha használtak, mert pl. egy Nike cipőnél rossz lenne ha egy más lábára betört cipőt viselnék, de egy vans meg egy converse tök mindegy hogy kin hányszor volt, úgy is pár hónap után elkezd szétmenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!