Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire lehet hamis ez a...

Mennyire lehet hamis ez a cipő? Többi lent! Legyszi valaszoljatok!

Figyelt kérdés
Aliexpressen vannak hamisított cipők. Én egy Nike SB Janoski Max-ot szeretnék eredeti ára 39. 000. Itt található 15. 000 ftért is. Szerintetek mennyire nézhet ki hamisan? Mennyire megbízható? Egyik ismerősöm rendelt aliexpressről egy Rosh Runt es nem latszik hogy nem eredeti. Pl ez: Aliexpress.com/item/32294301451. html mennyire tűnhet hamisnak
2015. jún. 20. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem az alis airforce lowom teljesen igazinak néz ki...
2015. jún. 20. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
proba szerencse. szerintem sokat nem veszithetsz vele
2015. jún. 20. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Aliexpressen nincs nem-hamis termek. Ebbol elnek, hogy elarasztjak a vilagot jol-rosszul sikerult utanzatokkal, hamisitvanyokkal.
2015. jún. 20. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem látszik, csak akkor mikor majd leesik a talpa meg szétmegy a ragasztás/varrás. Jobban megéri eredetit venni, az nem 3 hónapig tart (mint a hamis) és legalább garancia is van rá...
2015. jún. 20. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!