Honnan tudom hogy egy converse cipő hamis?
Figyelt kérdés
Egy hónapja internetről rendeltem egy converset és már most teljesen szétjött pedig vigyátam rá.. hogyan tudnám bebizonyítani hogy hamis?2015. máj. 11. 19:09
1/6 anonim válasza:
Fotót nem tudsz felrakni róla? Sokat segítene.
Mennyiért rendelted és melyik oldalról?
2/6 A kérdező kommentje:
Az oldalt sajnos nemtudom mert úgy kaptam de azt tudom hogy 17 ezer volt
De valaki azt mondta nekem hogy akkor hamis ha a converse felirat felett van egy R betű ez igaz?
2015. máj. 12. 16:31
3/6 anonim válasza:
Akkor általában hamis, igen. Plusz sokszor az orrának is kicsit másabb alakja van.A talpa is más, de itt van egy blog, megnéztem az eredeti cipőimet, abszolút egyezik azzal, ami az oldalon van, szóval hihetsz neki.
4/6 anonim válasza:
lol eredeti címkéjén: Made in China.. ennyi erővel megveszem a kínaiba sokkal olcsóbban! :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. máj. 13. 14:10
6/6 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, azért van különbség. Attól még, hogy ugyanott gyártják, minőségben messze eltér, legalábbis az én tapasztalataim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!