Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek megéri?

Scream167 kérdése:

Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy napszemüveget rendelni az Aliexpress-ről: [link]

De az átutalós részt nem nagyon értem.

Ahogy néztem az utalós lehetőségeket nem láttam a Paypalt.

Ha mondjuk a bankártyámról utalok akkor az eladó utánea le bir nyúlni róla pénzt?

2015. jún. 5. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Megéri ha neked ez kell, de lehet hogy nem UV szűrős...

Bankkártyáról fizetsz, az eladó akkor kapja meg a pénzt amikor te jelzed hogy megkaptad a cuccot, vagy letelik a 60 nap. A kártyádról meg egyedül te tudsz pénzt küldeni másoknak. Leszedni senki nem tud róla csak úgy pénzt, különben soha senki nem vásárolna neten keresztül. Márpedig ez a leggyakoribb fizetési mód.

2015. jún. 5. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ráadásul ingyenes is a bankkártyával fizetés. De ha félsz,akkor a bankodban tudsz csinaltatni netes vásárlásra egy virtuális kartyat,számlát,amire annyi pénzt raksz át,amennyiért vásárolni akarsz. De én már több,mint 200x vásároltam alin kártyával és semmi gond nem volt (koppkopp). Ez ugyanolyan fizetés,mint amikor a boltban vasarolsz a kartyaddal..
2015. jún. 6. 11:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Szóval akkor biztonságos akkor megveszem a napszemcsit

(Csak megijedtem mert még kezdő vagyok netes vásárlásban és hallottam már olyat hogy lenyúlják a pént a kártyáról)

Köszönöm a válaszokat :)

2015. jún. 6. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!