Szerintetek megéri egy Nike Roshe Run cipőt venni tesi órára?
Figyelt kérdés
A mostani tesi cipőm igen csak szétrongálódott(egy kínais)és helyette szeretnék venni egy másikat.
Szerintetek megéri egy Nike Roshe Run cipőt venni tesiórára,vagy tartsam meg magamnak sima utcai cipőnek?
Tesi órára talán sajnálnám is az elfutkorászáshoz,hiszen akkor csak az órákon hordanám.
2015. máj. 24. 14:34
1/9 anonim válasza:
Én nem rugdosnék szét egy Nike-t tesiórákon, de hát te tudod.
2/9 anonim válasza:
Tesiorara valami decathlonos sajat markas pont megteszi, az nem esik darabjaira egy honap utan.
3/9 anonim válasza:
Tesicipőnek drága, utcainak nem való... max ha futni mész.
4/9 anonim válasza:
Semmiképp ne vedd fel tesiórára, maradjon csak az utcára
5/9 anonim válasza:
Tesicipőnek drága, utcára tényleg nem való..max, ha sulin kívül jársz futni vagy sportolni, arra oké szerintem.
6/9 anonim válasza:
NE ilyet hordj tesire! Túl drága hozzá és egy-két év alatt szétmenne, elkopna....vagy hamarabb.
7/9 anonim válasza:
A roshe run FUTNI nem való. Most meglepődtetek mi, hisz ott van benne, hogy run. Az egy utcai cipő, bizony. Attól, hogy van, aki nem ért hozzá, és abban fut, még nem arra van. Szóval tesiórára sem ajánlom. Utcára szuper, kényelmes nagyon és jól is bírja.
8/9 anonim válasza:
A Roshe Run valóban egy utcai cipő, szerintem tartsd meg annak. Én tesiórára biztos nem húznám fel.
9/9 anonim válasza:
nem tudom már sikerült e eldöntened de semmi képpen se használd tesin. tényleg nem sportolásra való a cipő csak utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!