Megéri Nike Free Run-t venni edzésre, futásra és normális (mindennapi) használatra?
Utána olvastam,és több helyen írták,hogy a free run a mezítlábas futáshoz hasonló élményt nyújt...Most ha csak futásra használnám,akkor kényelmes,megérné? :D
A másik kérdésem,hogy mindennapi használatra alkalmas-e ? :)) Előre is Köszi a válaszokat !
Mezítlábas cipőt kiegészítésnek szokták venni rendes stabil futócipő mellé, szóval ha minden nap futsz, akkor 6 napon keresztül a rendes futócipőben, 1 napot pedig a mezítlábas cipőben lehet teljesíteni. Ezzel a módszerrel a lábfejben a nem használt izmok amik a cipő tartása miatt elgyengülnek, újra megerősödnek, de állandó jelleggel nem szoktak mezítlábas cipőben futni.
Ráadásul ha edzel benne, minimum 24 órát hagyni kell száradni, szóval mindennapi használattal nem lehet összevonni a futócipőt.
Én futóedzésekre amúgy Asicset használok. Nem olyan menő mint egy fríírán, de nagyon fejlett az ütéscsillapítása, szóval tuti nem sérülök le, és nekem (és szinte minden futónak) ez fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!