Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Heló mindenki! eBay-on érdemes...

KedvesPitypang kérdése:

Heló mindenki! eBay-on érdemes bármilyen ruhát venni?

Figyelt kérdés
Nem szokott probléma lenni az anyagával, mérettel stb? Milyenek a tapasztalatok??

2015. máj. 30. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

De szokott probléma lenni az anyagával, méretével. Jól meg kell nézni, hogy kitől vásárolsz.

Keletről csak akkor merj rendelni, ha 165 centi alatt vagy és vékony.

Nyugatról (EU-n kívül) pedig általában túl drága, főleg ha az összeghatár miatt még rárakódik az áfa is.

2015. máj. 30. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Pl felsőkkel nem szokott gondom lenni, de nadrág, harisnya mind nagyon kicsik, rövid vékonyka lábakra való. 164 cm vagyok, átlagos testalkattal, de rám sem jók már ezek...

Szóval lehet rendelni de jól nézd meg milyen méret és milyen anyag.

2015. máj. 30. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát igen, a méretezés elég érdekes tud lenni. Min. olyat kell keresni, aki centiben megadja a ruha méreteit, mert az S, M stb. náluk tök mást jelent, volt, hogy XL-es számozású felső nem ment fel egy vékonyabb M-es méretű magyar lányra. De volt ilyen fotósorozat is, hogy anyuka magának rendelt ruhákat Honkongból, és a 10 éves lányára lettek éppen jók. Folyamatos probléma szokott lenni, hogy mellesebb lányoknak nem mindig van szerencséjük a felsőkkel, mert túl rövidek, hiszen a vékony, kislányos alkatú keletiekre tervezik őket, vagy a ruha túl rövid egy olyan lánynak, aki nem 160 centi magas.

Az anyagokkal is van néha baj. Sajnos csak a képek alapján nehéz eldönteni, mert sajnos működik az ott is, hogy a promófotókat megveszik / ellopják más cégek, és a kínainak is a kínai másolatát árusítják, mert még gagyibb anyagokból készítik el.

Ja, és még egy: egyetlen színben lehetsz biztos, hogy úgy néz ki a valóságban is, ahogy a képernyőn látod, az pedig a fekete. Többször belefutottam abba, hogy árnyalatnyi eltérések is lehetnek (szürkéskék helyett türkizt, világoslila helyett középlilát kaptam... most néztem egy tök jó pasztellszínekből álló táskát, ennek már utánanéztem, és volt, ahol tök élénk volt).

Facebookon van egyébként egy ebayes aliexpresses csoport, ahol lehet kérdezgetni másokat, hogy rendeltek-e olyan típusú felsőt, nadrágot, ruhát, táskát, kabátot, és esetleg kitől. Rengeteg olyan van a csoportban, aki rendelésből él, így talán esély is van arra, hogy vki belefutott már vmelyikbe.

2015. máj. 30. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Anyaggal annyi baj van hogy nem tudod megnézni, megfogni, mert a nagy része elég mű de ahhoz képest jól szellőzik. 175 centi vagyok és 60 kiló de a "one size" ruhák pont jók (kivéve miniruhák, azokból mindenhol mind rövid)
2015. máj. 31. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyű melléfogni. A leírás és a képek sokszor nem a valóságot takarják. Egyszerűbb, lezser fazonoknál oké, de pl egy testhezálló nem sztreccs ruhánál nem kockáztatnék. Gondolom olcsó, kínai eladókról beszélünk. Más országokban olyan drága a posta hogy nem nagyon éri meg rendelni.
2015. máj. 31. 11:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek a válaszokat! Sokat segítettetek vele :)
2015. máj. 31. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!