Érdemes az ebay-ről vásárolni?
JOZSOkolega!
Tisztában vagy vele, hogy az ebay nem egy konkrét bolt, hanem egy online piactér millió eladóval és vevővel?
Na, a minőség is pont ilyen sokféle lehet.
Van jó termék, rossz termék, közepes termék.
Van, ami megéri, van, ami nem.
Én rendszeresen vásárolok ebay-ről. Van amit megéri megvenni, van amit nem. Figyelni kell hogy kitől vásárolsz. Bár én kabátot nem vennék, mert felpróbálni nem tudod, és ha kicsi vagy nagy akkor cseszheted..Nem éri meg sokszor az árut visszaküldeni.
Azt se felejtsd el, hogy sok magánszemély árul..
5-ös!
Fogadjunk, hogy a "magyar" ebay oldalán szoktál böngészni.
Lehet, hogy eddig nem tűnt fel, de a gyengébbek kedvéért (!) külön felhívják a figyelmet arra, hogy a helyi pénznemben feltüntetett összeg BECSÜLT!
Még jó, hogy a valós érték, amit a SAJÁT bankod árfolyama alapján számítanak (és ami bankonként más és más) eltér a ebay által használt közelítő árfolyamtól!
A hivatalos ár az, amin az eladó felteszi a terméket!
Ennek megértéséhez se kell zseninek lenni...
Szerintem sok dolog van ami megéri ebayról rendelni :) Én is rendeltem már számtalan dolgot és eddig egyikre se lehetett panaszom. Ami legjobban megéri szerintem azok az ékszerek :)
Vám csak akkor van ha 50 euró érték felett vásárolsz, az alatt semmilyen plusz költséget nem kell fizetned és ami a postaköltséget illeti betudod állítani hogy csak azokat a termékeket mutassa amelyekre ingyenes a postaköltség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!