Jövőhéten megyek Pécsre. Hol érdemes ruhákat vásárolni, ahol reális árak vannak? Plázában vagy inkább az Árkádban? Boltokat írjatok légyszi. Leginkább pólókat, pulcsikat szeretnék venni.
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 19:35
2/9 anonim válasza:
Az Árkádban van egy tök jó üzlet, ami olcsó is. Asszem Cosmos a neve, a földszinten van, a Sparral szembeni oldalon.
3/9 anonim válasza:
árkád. Sokkal több bolt van. Én is mindig Árkádba megyek. New yorker-be vannak pólók 1550-2000 ft-ért. De nagyon jók még a bershka is h&m, Tally Weijl, Takko. ezekbe érdemes benézned.
4/9 anonim válasza:
nyilván mindenhol vannak olcsóbb , drágább dolgok de kilehet fogni nagyon jó cuccokat olcsón.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor Árkád lesz a célpont.
Azt hallottam elég messze van az Árkád és a Pláza. Ott van helyijárat elvileg, melyikkel tudnék elmenni a Plázához? Árkád pedig a buszmegállónál van közvetlen, úgy tudom.
(Angliában élek.)
2013. szept. 17. 16:19
7/9 anonim válasza:
sajnos azt megmondani nem tudom hogy melyikkel menjél de ha ott megkérdezed vagy megnézed az interneten Akkor biztos el tudsz menni
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti... hát nem rossz ez az Anglia, tényleg:)
Rendben, köszönöm a válaszokat.
2013. szept. 17. 20:52
9/9 anonim válasza:
COSMOS????!!!!! PECS PLAZA????? ANGLIÁBÓL??? Mi a fax van itt es ki szopja be????!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!