Honnan érdemes ruhát rendelni? Aliexpress vagy Ebay?
Én eddig csak az eBay-t használtam, többnyire jók a tapasztalataim.
Azért az egyértelmű, hogy az ár összefüggésben van a minőséggel, ne várj csodát.
Egyszer elbaltázták a rendelésem, menta színű fürdőruha helyett neonkék jött, de végülis ez is megtetszett, szóval nem jeleztem vissza
maga a 2 cég között annyi a legnagyobb különbség, hogy ebay-en van buyers protection, ami valóban működik, míg az aliexpressen ha nem azt kapod amit kértél, és kifogsz egy makacs eladót, akkor az váltig a saját igazát fogja állítani. az aliexpress pedig nem lép közbe azonnal*
*úgy olvastam, hogy volt aki várt 10 hónapot, majd megunta valakinek fél éven belül felülvizsgálták
Olyan vegyél ahol lemérték a ruhát és nem csak s-m-l van írva, mert a kínaiaknál egy kisebbet jelent - általában.
Nekem minden ruha amit rendeltem irtó vékony anyagból volt, még a viszonylag drágább is, amennyiért az itthoni kínaiban normális vastagságú pamut felsőt lehetett volna venni - viszont amit rendeltem, az kisebb eséllyel jön szembe az úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!