Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért baj az, ha valaki úgy...

Miért baj az, ha valaki úgy öltözik, mint a többiek?

Figyelt kérdés
Azaz tömeg. Itt a 95% azt hangoztatja, hogy ő csak turkálóból öltözködik, mert ott lehet csak és kizárólag egyedi cuccokat kapni (amivel nem értek egyet), be nem teszi a lábázt H&Mekbe, meg zarákba (amiknek termékei mellesleg turkálóban is megvehető), stb. Akik meg felvesznek egy tornacipőt fehér toppal, farmerral és blézerrel, az gyökér, mert nem egyedi. Mióta lett ilyen fontos az egyediség kinyilvánítása? Meg miért nem mindegy ezeknek, hogy öltözködünk? (Jha, meg ha már elektronikus zenét hallgat, akkor diszkós tömegp.na)
2015. máj. 30. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Hm. Szerintem lehet egyedi cuccot kapni máshol is. :D

Mondjuk kifutó termék vagy valami.

Vagy eldugva valami kisebb boltban.

Ha mégis látod a másikon, akkor ha zavar, rávarrsz valamit, esetleg megváltoztatod a színét,stb.

Nem tudom, miért lenne valaki gyökér, ha úgy öltözködik. :)

2015. máj. 30. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ezt mindig is fontosnak tartottam, hogy kitűnjek a tömegből. ki is tűnök mind öltözködésileg, mind szellemileg. nincs bajom a sablonokkal, csak ne utánozzanak.
2015. máj. 30. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Én sosem vásároltam turkálóban, csak "márkásabb" üzletekben, butikokban, mégis elég egyedi stílust tudhatok magaménak és nem fordult még elõ, hogy szembejött volna velem az utcán az aznapi szerelésem.

A plázákba lévõ üzletekben is lehet olyan darabokat találni, ami különleges.

Nem attól leszel egyedi, hogy senki másnak nincs olyan, amit hordasz, hanem attól, hogyan kombinálod a ruháidat, mit mivel veszel fel, ehhez milyen kiegészítõket, hajat, sminket választasz.

Egy példa: egy egszerū fekete top és mondjuk bõr szoknya kombinációt is meg lehet oldani elegánsra, lazára, vagy rocker stílusúra is, minden, csak a kreativitáson múlik.

2015. máj. 30. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Az nem tudom hol egyedi hogy én összerakok neked egy női szerelést és biztos lesz olyan aki azt hordja, nem is egy.

Legyen Air max+ bokavillantó nadrág+ mondjuk has villantó póló+ aranyozott kutyalánc

Fiuknál is van valami hasonló

Air max, bokavillantó, kivágott KICSI póló ami feszül, ecset hajjal.

Nem baj hogy nem egyedi, de hogy minden 3. ember így néz ki az kicsit sok.

2015. máj. 30. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenki magának kell hogy megfeleljen, nem másoknak, én pl rémesen érezném magam farmer+top+tornacsukás sabloncuccokban, mert olyan lennék mint valami falusi tinilány. És nekem az nem tetszik. De van akinek meg az én öltözködésem nem tetszik... ami tök lényegtelen, mert nem másoknak akarok megfelelni. Öltözzön mindenki úgy ahogy akar. Ennyi a lényeg.
2015. máj. 30. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

En magam hasonlo gondolkodassal birok mint a 2-es valaszolo. El akarom kuloniteni magam az atlagtol, semmiben sem akarok hasonlitani rajuk - nem a fel-, hanem a KItunes vagya vezerel, hogy (pozitiv ertelemben) kilogjak a tomegbol. Sajat stilusom van, amihez hasonlot max interneten lattam idevago oldalakon, varosban soha sem (es Bp-n elek). Erre hatarozottan buszke vagyok.

Mondhatom, soha se fogom megerteni, mi vezerel masokat abban, hogy a nagy atlagra probaljanak hasonlitani. Mi a jo abban, hogy olyan dolgokat viselsz, ami szinte minden masodik emberen lathato az utcan? Gondolok itt pl az airmax-maniara tobbek kozt. Nem tudom nem lenezni egyszeruen az ilyen embereket, unalmasnak, fantaziatlannak, birkajellemunek hatnak szamomra, marpedig az ilyeneket nem igazan szivlelem.

2015. máj. 30. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem attól hogy valamiből csak 1 db van turiban nem lesz egyedibb, egyébként nem attól lesz valaki egyedi hogy nem vásárol "tömegboltokban", én pl elég feltűnően öltözködöm (ilyen gótos/rocker stílusban) mégis van vagy 6db sima fekete H&M trikóm mert kényelmes és MINDENHEZ fel tudom venni, más meg "egyedi dizájner" ruhát hord mégis úgy néz ki mint bárki más az utcán.
2015. máj. 31. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Szóval a lényeg hogy ki hogyan kombinálja a ruhát, milyen a stílusa.
2015. máj. 31. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!