Az aliexpress-en tenyleg ilyen olcson lehet ruhakhoz jutni?
Figyelt kérdés
A replikak kapcsan kerestem ra az aliexpress(.com)ra, es lattam hogy centekert lehet szep polokat vasarolni. Ez letezik? Nem huznak le? Es ha egy dragabb hamisitvanyt (pl. Nike cipot) veszek az sem lehuzas? Nagyon erdekel es vasarolnek innen de nagyobb erteknel felek. Koszonom elore is2015. máj. 26. 19:26
11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat. igen, tisztában vagyok azzal hogy kínai, viszont tök szép dolgok is vannak, amikért itthon teszem azt h&m-ben rohadt durva áron árulnak.
és az, hogy egy márkás cipőt (pl. Nike) hamisítványt vegyek, hát.. igen, ezt inkább átgondolom.
köszönöm a válaszokat mégegyszer, sokat segítettetek :))
2015. máj. 27. 20:21
12/18 anonim válasza:
Neked mi közöd van ahhoz, hogy valaki vesz egy hamisítványt? Mások embereket ölnek, milliárdokat csalnak el, te meg azt büntetnéd, hogy egy 14 éves gyerek, akinek nincs pénze egy eredeti Nike-t megvenni, vesz egyszer az életben egy olyan hamis cipőt, amit ugyanazon a retkes kínai futószalagon csinálnak meg, mint az igazit? A hamisítvány sem egy olcsó dolog, 10 ezer alatt nincs is. Nekem így volt zsebpénzem egy Airforcera, mert mindenképpen azt akartam venni.
13/18 anonim válasza:
Jajj hagyjátok màr abba ezt a nagyon gáz dumát...
Nekem az eredeti 180euros cipőm 6 honapig birta a futàst...
Inkább vettem 3 hamisat..legalàbb azt nem sajnálom kidobni.
Kérdésre vàlaszolva nem huznak le..ha nem kapod meg valamiért vissza adják a pénzed,+alin kötelező track számot adnia az eladonak.
14/18 anonim válasza:
Igen, mert bűncselekmény! Ennyi! Ha nincs pénzed eredetire, nem kell megvenni!
15/18 anonim válasza:
De én megveszem ! :D Csak azért hogy felidegesítselek ! :)
16/18 anonim válasza:
Engem nem idegesít! Félre ne értsd! Rajtad fognak nevetni! :D Olcsóság... :D
17/18 anonim válasza:
Rendőrt nem hívtok rám legalább?
18/18 anonim válasza:
Nem, elég az, hogy kinevetnek! Majd megtanulod, hogy a hamisítvány gáz! :D Menőzz is vele, úgy az igazi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!