Valóban nagyméretű női cipők eBayről? 43-as.
Az miért nem jó neked, hogy bemész a Deichmanba, FELPRÓBÁLOD és megveszed?
Muszáj beiktatni egy bizonytalansági tényezőt, hogy jó les-e, vagy sem?
Rendelek, ha lesz miből. Nem tartom magam travinak, a négy falon belül azt csinálok amit akarok.
Ezt az eBay dolgot viszont nem értem. A 26.5 cm belső talphosszú cipő sehol sem "big size" 43-as, csak az ő fejükben.
Minden cipő más fazonú stb!
Én évek ota ebay-ezek,akartam már onnan converse cipőt,de belső talphossz alapjén 40-est írt ki. De ez igaz rra is,hogy ithon vettem Deichmanba 37-es cipőt..mikor a lában 38-39-es és a belső taplphossz 24.5-25cm
Volt már néhány vásárlásom az eBay-ről, de ruhát és cipőt még nem nagyon vettem. Szerintem ilyen méretezéssel nem is fogok. Nem csak én vagyok a világon, vannak nagy lábú nők is, azok honnan vesznek cipőt, ha nincs Deichmann? Nehezen hiszem el, hogy valaki talál nagy cipőket jó mérezéssel, de nem 20-30 ezerért.
Ahány cipő, annyi méretezés, utóbbit már nem is nagyon nézem a neten, csak a centiket. Az sokkal biztosabb.
(Egy barátnő lenne a legideálisabb, elhalmoznám cipőkkel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!