Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért követik annyira a...

Miért követik annyira a divatot egyesek, még ha nem is áll nekik jól? Mit akarnak ezzel elérni?

Figyelt kérdés

Mert hogy szebbek nem lesznek tőle. Például lehet divat a csőnadrág, de mikor látom a széles csípőjű, vastag lábú csajokon az elég visszataszító, mégis felveszik mert ez a divat? Csak valahogy nem értem...

Mint ahogy ez az emo haj is, néhányan divatból olyanra vágatják aztán nyavajognak ha le emozzák őket, mert hogy nem azok... akkor meg minek csinálják?

2008. aug. 29. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Ja,hát jó kérdés..A csőgatyás dolgot magams em értem..én is láttam egy két ducibb csajon..valószínüleg nem látja, hogy nem áll jól nkei,vagy nem érdekli...A hajasat nem értem.Ha olyanra csináltatják, meg is érdemlik.hogy leimózzák őket..Nekem még mindig az az elvem.hogy midnnkinek legyen meg a saját stílusa.
2008. aug. 29. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Azért veszi fel, mert neki tetszik. És? Nem mondhatjuk meg a másiknak, hogy mibe járjon.
2008. aug. 29. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Ezeknek az embereknek sem kritikai érzékük, sem önkritikájuk nincs. Mennek a divat után, mert azt gondolják, ha magukra aggatják a divatos göncöket, olyan szépek lesznek, mint azok a modellek, akik bemutatják őket a kifutón.

Itt az oldalon is volt nemrég egy kérdés, ami a csőgatyákkal foglalkozott: a csaj azon nyavalygott, hogy miért nem lehet csőnadrágot 36-nál nagyobb méretben kapni, merthogy ő nem éppen nádszál. Az emberek hiába beszélték le a csőnadrágról, mondván, hogy úgysem állna neki jól, ő makacsul kitartott mellette. Azt hiszem, ilyenkor fel kell adni, és tükröt mutatni nekik. Bár lehet, még az sem segít...

2008. aug. 29. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
utolso valaszado te meg egy anorexias aki eliteli a kisse ducibb lanyokat es ha szurja a szemeteket hogy abban jarnak akkor hunyjatok be a szemeteket ,nektek se mondja meg senki hogy mit vegyetek es mit ne fel ugyhogy csak fogjatok be!
2008. aug. 30. 08:51
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
nem elítéli, szerintem inkább furcsának tartja, hogy akiknek nem előnyős, sőt..azok miért vesznek fel olyat, ami még jobban kihangsúlyozza a felesleget, ami rajtuk van.Azt vagy le kell adni, vagy eltüntetni.De ha te mondjuk úgy érzed jól magad, hogy van felesleg rajtad, és előnytelen, olyan ruhákba jársz, mai még kövérítenek is, akkor csak gratulálni tudok.Azért néha meg lehet fontolni a külső tanácsokat, nem csak elvetni őket.Nem rossz szándékú minden ember, hidd el.
2008. aug. 30. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
kajak nem értelek titeket...attól mert vki mondjuk kövér,nyáron is hordjon vastag fekete farmert meg pulóvert,mert dagadt a karja?? lehet h nem áll jól nekik és fujjogva nézünk egyik-másikra,de ha ő ebben érzi jól magát,akkor nem fogok odamenni h figyu,undorodom tőled,ne hordj szoknyát pl..ha ő magát szépnek látja benne,meg a párja is szépnek gondolja,akkor boldog ember...
2008. aug. 30. 15:05
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ezek az emberek,mármint akik ennyire követik a divatot, nincs elég önkritikájuk és önértékelési zavarokkal kűzdenek.Azért öltöznek a legújabb divat szerint, mert így akarják elérni, hogy foglalkozzanak velük és betudjanak illeszkedjenek egy adott közösségbe.
2008. aug. 30. 16:02
 8/9 anonim válasza:
56%

A magukról kialakitott énkép,minden önkritikát nélkűlöz igy észrevétlenűl elsiklanak afelett is ,hogy mi előnytelen az alkatukhoz...

A trendi pedig attól trendi ha formailag és tartalmilag is harmóniát áraszt,sugározza,hogy összhangban vagyunk magunkkal.

2008. aug. 31. 05:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Manapság bárki felvehet bármit alkattól függetlenül. Te sem biztos, hogy mindig eltalálod, hogy mi áll jól és mi nem, lehet rád is néznek néha furán h te jó ég ez hogy néz ki...szóval sosem tudod hogy a másiknak milyen az ízlése, lehet az ő szemsögéből te öltözöl visszataszítóan. Ha lenne arra szabály, hogy milyen alkatra miylen ruha illik akkor aszerint lenne divat, de gondolom ezért sem készítenek egy fajta divatos ruhát csak egy méretben! Hameg van akkor miért ne vennék meg és hordanák??? Amúgy ezzel az erővel mindenkinek az öltözködésébe bele lehetne kötni. Szerintem mindenki olyan ruhákban járjon, ami neki tetszik az hogy mit mondanak én pl *** rá.... Nehogymár egy idegen ember mondja meg, hogy miben kelljen járnom ahhoz, hogy ne undorodjon.. VICCES lenne.
2008. szept. 5. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!