Melyik stílust követik azok akiknek fültágítójuk van?
Figyelt kérdés
A hajuk nem az a szembe érős, hanem kicsit rövidebb , de ugyanúgy elvan választva.2011. jún. 23. 22:19
2/11 anonim válasza:
nem stílustól függ.. annak van, akinek tetszik :D
vagy aki menőnek érzi magát tőle..
3/11 anonim válasza:
deathcore, de már nem lehetsz biztos abban hogy milyen stílusba sorolja magát, annyira összefolyt minden stílus :/
5/11 anonim válasza:
pfff. -.- miért kell mindent stílushoz kötni? most komolyan. :D egyébként nekem is van 2, már vagy 3 éve. :) és rohadtul nem a metal/emo meg egyéb vonalat követem. :D
6/11 anonim válasza:
Több okból is lehet valakinek ilyenje, és ez mind mind stílusfüggetlen dolgok: unalom, unalmas személyiség, önbizalomhiány, feltűnési viszketegség. Ez ilyen bantu néger dolog, hogy öncsonkítással fejezzük ki a "személyiségünket", nem tudom miért kell minden hülyeséget átvenni primitívebb népcsoportoktól.
7/11 anonim válasza:
Buz.k,rib@ncok,pózerek,divatmajmok,plázacicák és plázapatkányok...meg még pár ezren, akik nem tudják, hogy miért hordják:D
8/11 anonim válasza:
Punkok, rockerek, emok, divatemberek, páwák, deathcoreosok, raszták........stb Mindeki, stilustol függetlenül
9/11 anonim válasza:
Nálam nem jelent úgy semmit.
Bár nekem borostyánból van és ez A maya/azték törzsekre volt jellemző.
Különben ez törzsi viselet, nem stílus
Van aki goatrancet szereti rasztahaja van és mellé fültágítója, van egy mexikói srác aki hardtechnot játszik és neki is van
Drum and bass-nél szintén, Deathcorenál hardcore-nál ugyancsak
Szóval nem lehet megmondani senkiről.
Akiken még nem láttam az az alternatívok meg a dancerek
10/11 anonim válasza:
nekem durván 1 éve van fültágítóm mindkét fülemben, én többnyire hardcore/deathcore/metalcore együttesek emberein láttam/látom még most is, de tényleg egyre elterjedtebb ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!